"Am simtit ca ies din trup". Marturia incredibila a unei romance care a fost in moarte clinica

Ultima actualizare: 27-09-2013 07:07
dincolo de povestiri

Irina a trecut printr-o experienta care i-ar bulversa pe multi numai la auzul ei: moartea clinica.

Isi aminteste fiecare secunda din extraordinara calatorie, dar de teama ridiculizarii a tinut secretul vreme de 16 ani .

"Am simtit ca ies din trup, de parca as fi fost o bomba" - spune femeia, care povesteste ca in timpul operatiei de cezariana, sufletul ei s-a desprins de corp.

Dematerializare - acesta este termenul pe care-l folosesc expertii cand se refera la aceasta stare.


Dincolo de povestiri, AZI, 23:30 pe www.acasatv.ro

Irina sustine ca, desi era anesteziata total, simtea durerea. Auzea ce vorbeau medicii si, mai presus de asta, ii putea zari si isi putea vedea propriul corp, intins pe masa de operatie.

Aproape neverosimile sunt si urmarile experientei sale. La multi ani dupa, fiica ei i-a facut o marturisire tulburatoare, venita, parca, dintr-o alta lume.

Cazul Irinei este cu atat mai interesant cu cat femeia e doldora de detalii din timpul experientei. Isi aminteste tot ...de la forma pe care o luase sufletul ei pana la trairile ce o incercau in fiecare clipa.

Profesorul universitar doctor Dumitru Constantin Dulcan, specialist in neurologie si psihiatrie ne aduce, la randul sau, exemple tulburatoare.

"O fetita de 12 ani a ajuns in moarte clinica, ea spune ca l-a vazut pe Isus si pe Dumnezeu si El a intrebat-o: "Ramai aici?" si fata i-a raspuns: "Da, e bine dar...ma intorc la mama" si Dumnezeu i-a zis "Bine, du-te!.

Nu ratati, asadar, editia de astazi , a emisiunii “Dincolo de povestiri”, cu Elena Lasconi. De la ora 23.30, pe AcasaTV!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO