Al Bano si Romina Power au facut mii de romani fericiti. Publicul de la Sala Palatului a cantat si a dansat cu cei 2 artisti

06-11-2014 07:36


Al Bano si Romina Power au revenit pe scena din Romania, dupa 20 de ani, si au sustinut un concert la Sala Palatului din Bucuresti.

Sa-i vada cantand ...a fost pentru multi dintre romanii aflati in public, un vis implinit, care i-a facut totodata sa retraiasca momente frumoase, din tinerete. "Ci Sara", "Felicita" si "Volare" sunt doar cateva dintre melodiile care-au starnit frenezie in randul fanilor.

Probabil ca nu intamplator, Al Bano si Romina au inceput showul cu melodia Ci Sara - ale carei versuri vorbesc despre puterea iubirii. Dupa momentul romantic, cei doi au adus energie pe scena, dar si in sala. La a doua piesa, publicul era deja in picioare si canta si dansa impreuna cu ei. "Liberta" le-a adus multora aminte de... vremea tineretii.

Asa cum si-au obisnuit fanii, spre finalul spectacolului, Al Bano si Romina au invitat oamenii pe scena, sa deguste impreuna cu ei un pahar cu vin. Apoi, artistii au continuat cu o invitatie la dans.

Cu lacrimi in ochii, multi si-au retrait, in cateva minute, perioada tineretii. De exemplu, un cuplu venit din Buzau a sarbatorit 50 de ani de mariaj cum nu se poate mai frumos...

"Felicita" a fost melodia care a incheiat concertul. Mama lui Al Bano, in varsta de 91 de ani, a urcat si ea pe scena si a facut momentul si mai emotionant. Al Bano si Romina Power nu mai formeaza, din pacate, un cuplu. Dar au ramas amici si parteneri de scena.

Al Bano: "Este o idee buna. Am cantat atatia ani impreuna, avem o familie, apoi intamplarile vietii ne-au separat si dupa 20 de ani avem aceasta reintoarcere in Romania. Am zis de ce sa nu o facem? Haide sa o facem!"

Al Bano si Romina Power au divortat in urma cu 15 ani, dupa 29 de ani de casnicie. Anul trecut, au ingropat securea razboiuui, dupa ce au primit o avere ca sa cante de doua ori la Moscova.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO