Afla cum il rasfata Oana Zavoranu pe Pepe!
Chiar daca timpul nu prea ii permite, Oana tot isi rasfata barbatul. Ce-i drept, mai rar, dar cu mancaruri pregatite de manutele ei.
Oana adora sa-i prepare lui Pepe aripioare de curcan la cuptor, cu orez si cartofi cu bacon si rozmarin, la cuptor.
Iata retetele Oanei:
Alegeri 2024
17:04
Cum văd străinii alegerile prezidențiale din România. ”De 20 de ani trebuie să alegem răul cel mai mic”
16:02
George Simion, președintele AUR, a votat la Roma: „Vin aici să votez din respect pentru toţi românii”
15:30
Alegeri prezidențiale 2024. Ce spuneau sondajele de opinie despre candidați în urmă cu 6 luni și ce arată acum
14:08
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora. Câți români au votat până acum. Harta secțiilor de votare
Aripioare de curcan la cuptor, cu orez
Ingrediente: 10-11 aripioare de curcan, sare, piper, boia, ardei iute (uscat si macinat), trei linguri de ulei de masline, condiment special pentru carnea de curcan, 4 linguri de bere, margarina, busuioc, rozmarin, 6 catei de usturoi (taiati bucatele) si doua rosii.
Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele, se baga aripioarele in compozitia obtinuta si se lasa la frigider pana a doua zi, la marinat. Apoi se asaza aripioarele intr-o tava, pe margine, iar in mijloc se pun 250 g orez amestecat cu un morcov taiat cuburi, o ceapa mica, sare si piper. Sosul in care s-au marinat aripioarele se toarna in tava, iar deasupra se poate pune patrunjel taiat. Se da la cuptor o ora.
Cartofi la cuptor, cu bacon si rozmarin
Ingrediente: 4 cartofi mari, 4 felii de bacon prajite,
100 g cas dat pe razatoare, doua fire de ceapa verde, smantana, usturoi, ulei de masline si rozmarin.
Mod de preparare: Cartofii se spala si se sterg bine. Se invelesc in folie de aluminiu si se coc la cuptor 35 de minute. Se scot din cuptor, se taie in jumatati si se scobeste miezul, lasand cam 1 cm grosime pe coaja. Separat, se amesteca smantana cu sarea, usturoiul pisat, uleiul de masline si rozmarinul, se pun bucatelele de bacon si casul. Se umplu cartofii cu acest amestec si se baga in cuptorul incins, pana se rumenesc putin si se topeste casul. Se servesc fierbinti, cu ceapa verde rondele deasupra si cu smantana.