Vocea Romaniei - editia 3: Andreea Olariu, concurenta de 16 ani pe care s-au batut toti antrenorii

Andreea Olariu

Show-ul "Vocea Romaniei" este INTEGRAL pe voyo.ro. Marea castigatoare a editiei de marti seara a fost Andreea Olariu, o eleva de 16 ani din Constanta, pe care toti membrii juriului au vrut-o in echipa.

Show-ul "Vocea Romaniei" este INTEGRAL pe voyo.ro

Vezi si:

CLICK AICI sa-l asculti pe Cezar Dometi

CLICK AICI sa-l asculti pe David Bryan

Citește și
Vocea Romaniei
Vocea Romaniei, sezonul 2. Cele mai importante momente ale show-ului
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

CLICK AICI sa o asculti pe Andreea Olariu

LIVE TEXT:

ora 22:20 Laura Gherescu are 25 de ani, este din Bucuresti si a cantat in trupa de backing vocals a Analiei Selis. In prezent are o trupa - Friends. Smiley si Marius Moga s-au intors. Laura l-a ales pe Smiley.

ora 22:15 Ioana Bianca Cristea, din Targoviste, are 18 ani, este eleva si a marturisit ca a mostenit talentul de la tatal ei, care a facut canto. Horia Brenciu a ales-o in echipa lui.

ora 21:55 Andreea Olariu, din Constanta, are 16 ani este eleva si anul trecut s-a filmat si a trimis auditia la America's Got Talent. A fost acceptata si invitata oficial in SUA. Din pacate, mama Andreei s-a imbolnavit de cancer si nu au mai putut merge. Andreea a fost aleasa in toti membrii juriului. Horia Brenciu a invitat-o sa cante alaturi de el in concertele de la Sala Palatului. Andreea l-a ales pe Smiley.

CLICK AICI sa o asculti pe Andreea Olariu

ora 21:50 Nicolae Cristian Robert are 23 de ani, este din Constanta si este solist si instrumentist. A cantat pe un vas de croaziera. Tatal sau este tobosar si a cantat in mai multe formatii. A fost ales de Horia Brenciu in echipa lui. "Sincer, am cantat pentru mine", a spus Robert.

ora 21:45 Alina Stirbu are 23 de ani, este programator si absolventa a unei facultati de cibernetica. Este din Caracal, iar pasiunea ei e muzica. "Cu siguranta este Vocea Romaniei", spun prietenele despre ea. Din pacate, nu a fost aleasa sa intre in concurs.

ora 21:25 Mihai Jipa are 52 de ani, dar canta de cand era tanar. "Melodia asta te intinereste. Nu iti dadeam mai mult de 24 de ani", a glumit juriul, care l-a felicitat pentru curaj.

ora 21:20 Cezar Dometi, in varsta de 22 de ani, este din Iasi si si-a inceput cariera in muzica printr-o intamplare. A trait o drama personala, atunci cand mama lui s-a inbolnavit. "Avem o tara misto", a spus dupa ce i-a auzit pe ceilalti concurenti la Vocea Romaniei. "Ai niste acute senzationale", "Ai o voce extraordinara", "Ai un timbru special", au spus membrii juriului. A intrat in concurs cu laringita. Marius Moga si Horia Brenciu s-au intors. Cezar l-a ales pe Marius Moga.

CLICK AICI sa-l asculti pe Cezar Dometi

ora 21:10 Georgiana Ene are 33 de ani si este consilier de vanzari la o firma de publicitate. Si-a dorit sa fie balerina sau actrita si are o trupa - The Funky Gang- alaturi de care canta in cluburile bucurestene. Isi dorea sa intoarca toate scaunele juriului, insa, din pacate, visul nu i s-a implini.

ora 21:00 Daddy, sau Gheorghe Visoiu, pe numele adevarat, spune ca seamana cu David Bisbal. Are 24 de ani si in trecut a participat si la Romanii au talent. A fost ales in echipa Loredanei, care i-a spus amuzata: "Arati foarte bine. Nu-i asa, fetelor?".

ora 20:50 Alexandru Sandoiu, in varsta de 16 ani, a venit la Vocea Romaniei impreuna cu familia si prietena, pe care spune ca o iubeste foarte mult. "A fost dragoste la prima vedere", a spus tanarul. Este pasionat de literatura. Din pacate, nu a fost ales de niciun membru al juriului. Acestia l-au asigurat insa ca va reusi pe viitor.

ora 20:45 A intrat in scena de la Vocea Romaniei Nicoleta Gavrilita, in varsta de 19 ani. Nicoleta este din Chisinau. Nicoleta a fost aleasa de Loredana. "Are o sensibilitate aparte", a spus artista despre ea.

ora 20:40 Dorin Marius Mateescu, in varsta de 26 de ani, s-a intors din Danemarca pentru a participa la Vocea Romaniei. Nu a intors niciun scaun si s-a aratat extrem de dezamagit. "Nu lua in seama obstacolele", i-a spus Loredana.

ora 20:20 Intra in scena David Bryan, in varsta de 27 de ani. Este englez, dar traieste de mult timp in Romania. David a fost ales de toti membrii juriului, dar l-a ales pe Marius Moga. Loredana i-a propus sa faca o piesa impreuna, pe care sa o cante la concertul ei din 25 noiembrie.

CLICK AICI sa-l asculti pe David Bryan

ora 20:15 Ana Maria Alexie are 17 ani si a participat la mai multe festivaluri muzicale, pana sa-si dea seama ca multimea de mentiuni, premii sau trofee nu o ajuta la nimic.

Tanara isi doreste sa fie actrita, dar nu ar refuza nici o cariera in muzica, insa fara Conservator.

Dupa ce si-a terminat melodia si s-au intors toti antrenorii, barbatii din juriu au ramas impresionati de tinuta ei rebela.

CLICK AICI s-o asculti pe Ana Maria

Vino in public la "Confruntarile" de la "Vocea Romaniei. Completeaza formularul online

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Peste 2 milioane si jumatate de telespectatorii, cu ochii pe Vocea Romaniei, in minutul de aur
Peste 2 milioane si jumatate de telespectatorii, cu ochii pe Vocea Romaniei, in minutul de aur

Spectacol de senzatie la "Vocea Romaniei". Concurentii, unul mai talentat ca altul, i-au facut pe antrenori sa se lupte cu toate armele pentru ei.

Vocea Romaniei, sezonul 2. Cele mai importante momente ale show-ului
Vocea Romaniei, sezonul 2. Cele mai importante momente ale show-ului

A inceput cea de-a doua editie "Vocea Romaniei", sezonul doi. Afla care sunt cele mai importante momente ale acestei editii.

Premiera la
Premiera la "Vocea Romaniei". Patronul unei firme de 90 de milioane de euro este CONCURENT

Premiera la "Vocea Romaniei". Seful uneia dintre cele mai mari companii din domeniul imobiliar participa la acest show, in calitate de concurent. 

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.