Actrița Dushon Brown, care a jucat în serialele Chicago Fire și Prison Break, a murit

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
dushon monique brown
Instagram

Actriţa DuShon Monique Brown, cunoscută pentru apariţii în serialele de televiziune „Chicago Fire” şi „Prison Break”, a murit, vineri, la vârsta de 49 de ani, la spitalul St. James din Olympia Field, Illinois, scrie The Hollywood Reporter.

„Anunţăm cu tristeţe decesul îndrăgitei actriţe DuShon Monique Brown. SuShon, cunoscută mai ales pentru interpretarea rolului Connie în serialul «Chicago Fire», a murit vineri dimineaţă, din cauze naturale”, a transmis impresarul artistei, Robert Schroeder, citat de News.ro

„Suntem devastaţi de pierderea unui suflet bun şi talentat. SuGhon a fost o actriţă de film, televiziune, reclame şi voice-over care a încântat, de asemenea, pe scenele multor teatre din Chicago. Ea a dăruit bucurie multor spectatori şi îi va fi simţită lipsa. Cerem ca intimitatea familiei şi apropiaţilor ei să fie respectată în aceste momente dificile”, a adăugat Schroeder.

„Familia «Chicago Fire» este devastată să piardă un membru. Îi vom simţi lipsa”, a transmis producătorul executiv al serialului, Dick Wolf.
Originară din Chicago, DuShon Monique Brown deţinea un master în consiliere şi avea un background în domeniul de asistenţă socială.

În cinematografie, Brown a apărut în proiecte precum comedia lui Nancy Goodman, „Suprise Me!”, şi în filmul lui Valerie Weiss, „A Light Beneath Their Feet”.

DuShon Monique Brown a avut numeroase apariţii în serialul „Prison Break”. Ea a mai avut apariţii în „Empire” şi „Shameless”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO