"Acest film e o lectie de viata". Comedia "Mamaia" cu Stela Popescu a ajuns la Constanta si Braila

Ultima actualizare: 24-04-2013 06:59

 "Mamaia ", savuroasa comedie produsa de MediaPro Pictures, a ajuns la Constanta si Braila.

Sunt primele orase dupa Bucuresti in care spectatorii pot urmari acest film care are in distributie atat nume mari ale scenei romanesti, dar si tineri actori.

De la premiere nu aveau cum sa lipseasca tocmai actorii din rolurile principale, Stela Popescu si Valentin Teodosiu, care au impartit autografe si s-au pozat cu fanii.

Comedia "Mamaia" spune povestea unei batrane, Matilda interpretata desavarsit de Stela Popescu - ce tine piept unui samsar, care incearca sa puna mana pe casa in care aceasta locuieste.

Valentin Teodosiu ii da viata lui Tanase, un rechin imobiliar care impreuna cu cei doi fii ai sai, recurge la cele mai josnice metode ca sa o sperie pe proprietara.

"Mamaia" reuseste sa aduca pe marele ecran actori din generatii diferite, dar care impreuna alcatuiesc o echipa plina de talent, umor si carisma.

Madalina Anea si-a facut debutul in „Mamaia". Ea interpreteaza o tanara care desi la inceput este fata rea, in final, trece de partea Matildei

Alaturi de producatorul Alma Bacula, au stat si de aceasta data regizorul Jesus del Cerro si scenaristul Collin J. Blair.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO