A stat zi si noapte machiata, timp de 2 ani. Cum arata acum dupa ce medicii au convins-o sa renunte

03-12-2012 10:26


Bae Dal-mi

Dermatologul recomanda femeilor sa se demachieze in fiecare seara inainte de-a merge la culcare, pentru a avea un ten sanatos, insa o tanara de 14 ani a decis sa procedeze altfel.

Timp de doi ani de zile, Bae Dal-mi, din Coreea de Sud, nu s-a demachiat deloc.

La 14 ani, fata a inceput sa se machieze pentru a ascunde defectele pe care orice adolescenta le are. Ea isi dorea sa fie perfecta, si astfel a devenit dependenta de fondul de ten.

Imi doream sa arat impecabil tot timpul, ajunsese chiar sa dorm cu machiajul aplicat pe fata”, povesteste tanara acum in varsta de 20 de ani.

Bae a recurs si la operatiile estetice pentru corectarea defectelor. Ea s-a operat de zece ori. Asa ca dupa zece astfel de interventii, tanara a ajuns sa nu iasa din casa fara sa isi aplice pe fata fond de ten.

Parintii fetei au mers la un post local de televiziune, in incercarea de-a gasi un specialist care sa le convinga fiica sa renunte la machiaj.

Cand au adus-o in platou, realizatorii emisiunii i-au prezentat mai multi specialisti, care au ajutat-o pe tanara sa accepte sa se demacheze, dupa 730 de zile.

Sursa: Pro TV

Tags: curiozitati,

VIDEO PROTVPLUS.RO