500 de candidați la preselecțiile pentru Vocea României, la Cluj: ”O experienţă fabuloasă”

Ultima actualizare: 31-03-2019 20:47

Sute de oameni talentaţi au venit duminică la Cluj, la preselecţiile pentru Vocea României. Pregătiţi cu piese celebre sau cu melodii compuse de ei, au fost puternic încurajaţi de câţiva dintre foştii concurenţi.

Emoţionaţi, cei peste 500 de candidaţi şi-au încălzit vocile şi au încercat să demonstreze juriului că ei au toate şansele să fie Vocea României. În plus, foştii concurenţi le-au dat câteva ponturi.

Origen Tudoran, fost concurent Vocea României: "Ţi se dă şansa să cânţi în faţa a milioane de telespectatori, ai şansa să lucrezi cu cei mai buni antrenori de voce din ţară, să înveţi de la cei mai buni artişti."

Pentru că Vocea României l-a ajutat să se lanseze, Silviu îi încurajează pe tinerii cu pasiunea muzicii să vină la preselecţii.

Silviu Murariu, fost concurent Vocea României: "Trebuie să mergi să încerci, trebuie să ai curaj! Cred că asta e important. Pentru mine, Vocea României a fost o experienţă fabuloasă.”

Cei care nu au ajuns în această duminică la la Cluj, mai o şansă să îşi demonstreze talentul la Iaşi, pe 7 aprilie, la Hotel Unirea şi pe 13 şi 14 aprilie la Bucureşti, la Hotel Intercontinental.

Înscrierile continuă pe site-ul vocearomaniei.protv.ro.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO