50 de tineri talentati au compus muzica alaturi de Marius Moga: "Am realizat ca munca in echipa este mult mai productiva"

Ultima actualizare: 01-06-2014 07:00

50 de tineri talentati din toata tara au avut saptamana aceasta sansa unica de a participa la singura tabara de muzica organizata in Alba Iulia.

Cei selectati din sute de participanti au intrat in studiouri, au compus piese alaturi de Marius Moga si au luat lectii de canto sau dezvoltare personala. Tabara se va incheia vineri seara, cu o parada speciala a liceenilor din oras.

In total, 200 de tineri abia astepta sa isi etaleze talentele la parada numita Marea Galagie, o competitie de percutie intre liceele din Alba Iulia, eveniment care va dura o jumatate de ora.

Tinerii participanti la Tabara de Muzica au intrat si dis-de-dimineata in cele 7 studiouri din oras si cu greu s-au despartit peste zi de instrumentele muzicale. In numai 3 ore, au reusit sa compuna impreuna o piesa care ar putea sa ajunga hit.

Andi are 26 de ani si este de mic pasionat de muzica. Tabara a venit, spune el, la momentul potrivit. "Eu am reusit sa invat foarte multe in acesta tabara, chiar sa compun si am realizat ca munca in echipa este mult mai productiva", marturiseste el.

Antrenorul de la "Vocea Romaniei", Marius Moga, a fost permanent alaturi de cei 50 de tineri inscrisi. In plus, talentul copiilor a fost indrumat pe parcursul saptamanii si de profesori de muzica.

"Eu vreau sa ii invat pe tineri sa isi pretuiasca instrumentul cel mai de valoare, vocea, pe care sa o slefuiasca si sa iasa mult mai castigati", explica Dana Dorian, profesoara de canto.

Sambata, in schimb, va avea loc mult asteptatul concert "Moga and Friends", iar pe scena vor urca Smiley, Andra, Stefan Banica, Alex Velea, Paula Seling, Ruby, Adda, Shift, CRBL, Liviu Teodorescu si Amna. Concertul va fi prezentat de Catalin Maruta si Marius Moga.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO