Varsatorii intra la cheltuiala. Vezi ce-ti rezerva astrele

24-03-2011 07:41


Aspectele astrale sunt armonioase, asa ca o sa ne simtim si noi bine, o sa privim cu speranta in viitor. Suntem in post si ne ajuta si regimul alimentar, daca-l tinem, si gandul indreptat spre noi insine, ca sa facem curant in interiorul nostru.

VIBRATIA ZILEI

Este o zi reusita, in care ne punem ordine in viata. Totodata ne indreptam atentia spre cei dragi, din familie, pentru ca vibratia 6 a zilei pune accentul pe armonia de familie.

BERBEC

Va reusesc initiativele, oameni din jurul vostru va sustin, va ofera sprijin si o sa obtineti cam tot ce v-ati propus. Totul e sa fiti perseverenti. O sa faceti unele achizitii pe care vi le-ati propus mai demult, dar n-aveati bani pentru ele.

TAUR

Se aduna bani atat de la serviciu, cat si din alte parti, unde mai lucrati in particular si o sa va descurcati cu plata ratelor, a facturilor. Ar fi bine sa va ingrijiti atat de sanatatea voastra, cat si de a celor din familie - cei tineri se lasa mai greu convinsi sa mearga la doctor.

GEMENI

Intalniri care pot aduce o intelegere in planul afacerilor, sa bateti palma pentru un job, un proiect paralel cu serviciul. Va cauta cineva care v-a dus dorul si care vrea neaparat sa va intalniti azi!

RAC

O sa faceti un efort financiar pentru plata unor studii, sa va imbogatiti cunostintele, dar sa va vedeti si cu diploma in buzunar. Se contureaza niste bani de la serviciu si o sa va luati strictul necesar. Restul e depus sub lacat.

LEU

Ati putea rezerva de pe-acum bilete de tren, avion, pentru o proxima plecare la munca, la studii sau in vacanta - poate doar acum sunt la promotie. Un semn de viata de la cineva care-ar vrea sa va vedeti zilele astea, poate in weekend gasiti o ora, doua libere.

FECIOARA

Un bilant financiar ca sa evaluati corect cat aveti in cont si de cat ati mai avea nevoie sa dati avansul pentru o casa, pentru o masina. De sanatate trebuie sa aveti mare grija. Sunteti vulnerabili si va pot incolti diverse dureri.

BALANTA

O reusita in plan birocratic. Or sa va fie semnate acele acte fara de care nu va puteti angaja sau nu aveti cum sa va luati banii. O sa va aflati in fata unei comisii care trebuie sa va dea ok-ul pentru... ceva.

SCORPION

Se intrevede o suma de bani si totodata cheltuieli. Poate nimic iesit din comun, dar o sa tot scoateti bani din buzunar pentru diverse. Probabil, o sa va faceti mai mult timp pentru aripa tanara a familiei, copii, nepoti, sa-i scoateti in parc, sa-i duceti la niste cursuri speciale.

SAGETATOR

Intalnire cu cineva care va aprinde o scanteie, acolo, in inima voastra si poate se intampla o minune in plan profesional, in viata de cuplu. Se contureaza o suma de bani, o achizitie pentru pentru bunastarea familiei, la un pret rezonabil, se pare.

CAPRICORN

Vi se platesc mai multi bani, poate pentru o munca suplimentara. Recuperati si din urma sumele pe care n-au avut de unde sa vi le dea angajatorii. Trebuie sa aveti mare grija de sanatate, sa nu lasati niste dureri sa se cuibareasca de-a binelea pentru ca se va complica totul.

VARSATOR

Munca in echipa o sa va duca atat satisfactii profesionale, cat si financiare si o sa fie un castig colectiv pana se va termina proiectul respectiv. O sa intrati la cheltuiala. In afara platilor lunare, or fi si alte lucruri pe care trebuie sa le cumparati si costa.

PESTI

O sa treceti in revista contractele ca sa le prelungiti, pe unele dintre ele, si poate mai luati vreo colaborare, daca nu va ajung banii. O sa rezolvati o problema care tine de masina, sa o reparati sau sa va cumparati alta.

VIDEO PROTVPLUS.RO