Varsatorii intra la cheltuiala. Vezi ce-ti rezerva astrele

×
Codul embed a fost copiat

Aspectele astrale sunt armonioase, asa ca o sa ne simtim si noi bine, o sa privim cu speranta in viitor. Suntem in post si ne ajuta si regimul alimentar, daca-l tinem, si gandul indreptat spre noi insine, ca sa facem curant in interiorul nostru.

VIBRATIA ZILEI

Este o zi reusita, in care ne punem ordine in viata. Totodata ne indreptam atentia spre cei dragi, din familie, pentru ca vibratia 6 a zilei pune accentul pe armonia de familie.

BERBEC

Va reusesc initiativele, oameni din jurul vostru va sustin, va ofera sprijin si o sa obtineti cam tot ce v-ati propus. Totul e sa fiti perseverenti. O sa faceti unele achizitii pe care vi le-ati propus mai demult, dar n-aveati bani pentru ele.

Citește și
Neti si Elena
Ce-ti aduce noroc? Afla de la Neti si Elena
Imagini surprinse cu drona arată un sat ucrainean în ruine în timp ce localnicii fug din calea rușilor VIDEO

TAUR

Se aduna bani atat de la serviciu, cat si din alte parti, unde mai lucrati in particular si o sa va descurcati cu plata ratelor, a facturilor. Ar fi bine sa va ingrijiti atat de sanatatea voastra, cat si de a celor din familie - cei tineri se lasa mai greu convinsi sa mearga la doctor.

GEMENI

Intalniri care pot aduce o intelegere in planul afacerilor, sa bateti palma pentru un job, un proiect paralel cu serviciul. Va cauta cineva care v-a dus dorul si care vrea neaparat sa va intalniti azi!

RAC

O sa faceti un efort financiar pentru plata unor studii, sa va imbogatiti cunostintele, dar sa va vedeti si cu diploma in buzunar. Se contureaza niste bani de la serviciu si o sa va luati strictul necesar. Restul e depus sub lacat.

LEU

Ati putea rezerva de pe-acum bilete de tren, avion, pentru o proxima plecare la munca, la studii sau in vacanta - poate doar acum sunt la promotie. Un semn de viata de la cineva care-ar vrea sa va vedeti zilele astea, poate in weekend gasiti o ora, doua libere.

FECIOARA

Un bilant financiar ca sa evaluati corect cat aveti in cont si de cat ati mai avea nevoie sa dati avansul pentru o casa, pentru o masina. De sanatate trebuie sa aveti mare grija. Sunteti vulnerabili si va pot incolti diverse dureri.

BALANTA

O reusita in plan birocratic. Or sa va fie semnate acele acte fara de care nu va puteti angaja sau nu aveti cum sa va luati banii. O sa va aflati in fata unei comisii care trebuie sa va dea ok-ul pentru... ceva.

SCORPION

Se intrevede o suma de bani si totodata cheltuieli. Poate nimic iesit din comun, dar o sa tot scoateti bani din buzunar pentru diverse. Probabil, o sa va faceti mai mult timp pentru aripa tanara a familiei, copii, nepoti, sa-i scoateti in parc, sa-i duceti la niste cursuri speciale.

SAGETATOR

Intalnire cu cineva care va aprinde o scanteie, acolo, in inima voastra si poate se intampla o minune in plan profesional, in viata de cuplu. Se contureaza o suma de bani, o achizitie pentru pentru bunastarea familiei, la un pret rezonabil, se pare.

CAPRICORN

Vi se platesc mai multi bani, poate pentru o munca suplimentara. Recuperati si din urma sumele pe care n-au avut de unde sa vi le dea angajatorii. Trebuie sa aveti mare grija de sanatate, sa nu lasati niste dureri sa se cuibareasca de-a binelea pentru ca se va complica totul.

VARSATOR

Munca in echipa o sa va duca atat satisfactii profesionale, cat si financiare si o sa fie un castig colectiv pana se va termina proiectul respectiv. O sa intrati la cheltuiala. In afara platilor lunare, or fi si alte lucruri pe care trebuie sa le cumparati si costa.

PESTI

O sa treceti in revista contractele ca sa le prelungiti, pe unele dintre ele, si poate mai luati vreo colaborare, daca nu va ajung banii. O sa rezolvati o problema care tine de masina, sa o reparati sau sa va cumparati alta.

Articol recomandat de sport.ro
Nebunia sezonului în Liga 1: "Renunț la toți banii și dau ture în chiloți dacă salvez echipa!"
Nebunia sezonului în Liga 1: "Renunț la toți banii și dau ture în chiloți dacă salvez echipa!"
Citește și...
Cum stai cu iubirea in 2011? Iti spun totul despre asta Neti si Elena
Cum stai cu iubirea in 2011? Iti spun totul despre asta Neti si Elena

La videochat stirileprotv.ro, Neti si Elena Lasconi au dezvaluit, pentru fiecare zodie in parte, predictiile legate de iubire in 2011.

Ce-ti aduce noroc? Afla de la Neti si Elena
Ce-ti aduce noroc? Afla de la Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit care sunt elementele norocoase pentru fiecare zodie in parte, de la culoare, la zi si piatra pretioasa.

Recomandări
Ultima zi a Săptămânii Patimilor. La miezul nopții, oamenii au primit Sfânta Lumină, ca simbol al Învierii Mântuitorului
Ultima zi a Săptămânii Patimilor. La miezul nopții, oamenii au primit Sfânta Lumină, ca simbol al Învierii Mântuitorului

Pentru creștinii ortodocși și greco-catolici, este ultima zi a Săptămânii Patimilor. Potrivit Noului Testament în Sâmbăta Mare trupul Fiului lui Dumnezeu răstignit pe cruce a fost coborât în mormânt.

Rușii și-ar fi bombardat singuri un oraș. Cinci oameni au fost răniți | Video
Rușii și-ar fi bombardat singuri un oraș. Cinci oameni au fost răniți | Video

O explozie a rănit cinci persoane în orașul rus Belgorod, spune guvernatorul acestuia.

A plouat cu dosare pentru droguri, pe litoral. Unde își ascundea marfa un traficant la festival
A plouat cu dosare pentru droguri, pe litoral. Unde își ascundea marfa un traficant la festival

Pe litoral a plouat cu dosare penale. Poliţiştii au prins cu droguri mai mulţi turişti, în special străini, veniţi în România la festivalurile și petrecerile organizate la mare.