Taurii au parte de revederi emotionante. Vezi ce-ti rezerva astrele

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

TAUR
Revederi emotionante, se intampla tot felul de lucruri care sa va bucure, sa va faca sa fiti mai buni, mai toleranti, sa fie si in suflet sarbatoare. O veste buna, o impacare, o invitatie la o plimbare prin parc sau pe faleza.

GEMENI
O sa preferati o iesire cu grupul la padure sau la sosea, la concert, numai sa nu fiti singuri intr-o astfel de zi. E posibil sa luati parte la o competitie sportiva, artistica, se impart premii pe acolo pe unde va duceti.

RAC
Eveniment festiv, pe langa sarbatoarea in sine, poate se casatoresc niste prieteni sau pregatesc o masa festiva pentru ziua cuiva de nastere. Intalnire cu cineva care vine cu o oferta de afaceri, chit ca nimereste in plin ospat, la un picnic undeva.

LEU
Va deplasati cu destula usurinta ca sa va intalniti cu oameni alaturi de care distractia e asigurata si o sa va vedeti cu multa lume. Invitatie de onoare la o petrecere a unor oameni dragi si o sa fie un prilej de bucurie ca o sa revedeti multi prieteni.

Citește și
Neti si Elena
Cum te afecteaza ascendentul? Afla de la Neti si Elena
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

FECIOARA
O sa-i insotiti pe ai vostri la munte, la mare, pe malul unui rau, unde veti face un gratar, mititei, ca sa respirati aer curat si sa va puteti misca in voie. Se poate sa aveti ceva important de facut acasa, dar sa vina niscaiva musafiri de la drum si sa va umpleti frumos timpul liber.

BALANTA
Se observa masa mare cu rude si prieteni, o sa va prinda bine sa stati la povesti, sa jucati si ceva in aer liber, daca sunteti genul sportiv. O sa scoateti si voi din banii de la rezerve, dar vor contribui si ceilalti la cheltuieli asa incat nu o sa ajungeti pe minus.

SCORPION
O sa declinati acele oferte care n-au legatura cu familia largita pentru ca vreti sa-i revedeti pe ai vostri, mai ales daca n-ati reusit de pasti. O sa va caute cineva care vrea sa petreceti in doi, dar asta numai daca va permiteti luxul acesta.

SAGETATOR
Veti alege sa rulati pe autostrada pana la rudele care va asteapta la un gratar sau va indreptati spre o statiune de agrement, sa fie distractie la maxim. Va face placere sa treceti si pe la rude, parinti, socri, pe la cineva care stiti sigur ca s-ar bucura sa va vada.

CAPRICORN
I-ati putea chema pe niste prieteni pe la voi sau sa calatoriti impreuna spre malul marii si sa ramaneti o zi, doua, adica si peste noapte acolo. O sa faca altcineva rezervarea la un club, la un hotel unde o sa aveti parte de o distractie pe cinste.

VARSATOR
Se mai pot inscrie si alti prieteni care sa plece impreuna cu voi in excursie si sa fie atmosfera incendiara, sa stergeti cu buretele toata oboseala acumulata. V-ati putea abate din drumul spre mare sau munte si pe la parinti, socri care nu concep sa nu treceti si pe la ei.

PESTI
O sa vina fiecare dintre participantii la excursie cu cate ceva de acasa si intindeti masa mare, un picnic de toata frumusetea, si nu o sa mai dati o groaza de bani la restaurant. Un concurs, un meci amical, ceva care sa va desemneze castigatorii unei intreceri cu caracter amical.

BERBEC
Lumea e a voastra, stiti cum sa va distrati, cu cine si unde, o sa ocazionati tot felul de intalniri cu oameni de la care o sa va incarcati energetic, o sa fie minunat. E posibil sa fiti invitati la o ceremonie care sa va stoarca lacrimi de fericire si sa va rascoleasca frumos pe dinauntru incat sa faceti alegeri intelepte.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Cum ne influenteaza vibratia zilei de nastere? Afla de la Neti si Elena
Cum ne influenteaza vibratia zilei de nastere? Afla de la Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi v-au dezvaluit care sunt semnificatiile vibratiei zilei de nastere.

Cum te afecteaza ascendentul? Afla de la Neti si Elena
Cum te afecteaza ascendentul? Afla de la Neti si Elena

La videochatul www.stirileprotv.ro Neti Sandu si Elena Lasconi au vorbit despre cum ne influenteaza ascendentul zodiei noastre.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.