Taurii au parte de o revedere emotionanta. Vezi ce-ti rezerva astrele

×
Codul embed a fost copiat

Ne aflam intr-o perioada in care configuratia astrala ne indeamna s-o luam de la zero, sa incepem ceva care va creste frumos sub ochii nostri, din mainile noastre si sa facem tot ce depinde de noi, sa nu asteptam sa ne rezolve altii treburile.

 

VIBRATIA ZILEI

O zi destul de lejera. E sansa noastra sa ne descoperim pe noi insine prin ceea ce suntem capabili sa facem in interesul nostru.

Vibratia zilei este 5 si ar fi bine sa punem si suflet in tot ceea ce avem de facut ca sa iasa perfect.Sa ne gandim la toate acestea ca sa stim de unde sa incepem.

Citește și
Neti si Elena
Cum stam cu banii si cariera in Anul Iepurelui? Afla de la Neti si Elena
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

BERBEC

Se contureaza o suma de bani si o sa va puteti descurca, asa, cat de cat cu ce aveti pe lista de cumparaturi, de obligatii pe ziua de azi. Va mai ganditi daca sa acceptati sau nu o oferta de lucru, ca in cazul in care va este suficient salariul poate ziceti nu.

TAUR

O reusita, un castig de cauza, o revedere emotionanta. Lucrurile se mai intampla si cum vreti voi, pesemne ca stiti exact ce vreti, nu mai bajbaiti. Se poate sa primiti ceva in dar, sa beneficiati de niste gratuitati si sa va incinte, normal, faptul ca oamenilor le pasa de voi.

GEMENI

Va puteti asocia cu niste profesionisti ca sa duceti la bun sfarsit un proiect, ca sa castigati bani, cam ca anul trecut, daca s-ar putea. Or sa va revina niste bani de pe urma unui partaj, a unei pensii alimentare sau de urmas. Se stabileste ce si cum la tribunal.

RAC

Poate intrati in audienta la sef sa-i propuneti sa va lase si pe voi sa incercati o postura noua, sa vedeti de ce sunteti in stare. Se poate sa vina o persoana de sex feminim de la drum si sa fixati cand si unde sa va intalniti.

LEU

Faceti rost de bani ca sa achitati niste taxe pentru scoala, pentru examene, sa nu lasati pe altadata niciun examen- sa se incheie cu bine sesiunea. Dati macar avansul pentru o plecare in excursie, in vacanta si, cand faceti rost de toti banii, achitati si restul, integral.

FECIOARA

O sa va bucurati de suportul unei persoane de sex feminin care poate fi sora, mama, o prietena, o ruda apropiata, cineva care va poate scoate dintr-un impas. Va mai interesati la banca de credit, de o forma convenabila de depozit in lei sau in valuta si luati o decizie.

BALANTA

Foarte posibila schimbare in plan profesional. Va gasiti ceva nou de lucru, intrati intr-un parteneriat de afaceri care sa va aduca bani. O sa va puneti de acord cu fiinta iubita in privinta unor chestiuni care tin de viata de cuplu.

SCORPION

O sa rezolvati o serie de situatii care tin de serviciu, de salariu si printre picaturi si problemele de sanatate dispar rand pe rand. Din banii de rezerva ai familiei o sa mai luati una, alta prin casa, acum, de Paste.

SAGETATOR

Veti pune in aplicare o idee care va lua amploare si o sa lucrati intr-un cadru organizat, o fundatie, un club, intr-o formula de echipa. E posibil sa incasati niste bani fie de la serviciu, fie din particular - e o varianta de surplus salarial.

CAPRICORN

O sa va intelegeti mult mai bine cu anturajul atat la plimbare, la distractie, cat si atunci cand munciti. O sa faceti abstractie de greutatile financiare. Poate n-ar strica sa va faceti un set de analize medicale sau sa insistati sa se duca parintii vostri la un consult.

VARSATOR

Va pregatiti de o noua tentativa de afaceri, poate fi chiar o continuare a uneia care a mers bine, iar pentru unii dintre voi se vad progrese la scoala. O actiune cu grupul: poate fi legata de profesie si o sa dureze pana dupa Paste, poate fi un eveniment si cel mai mult va iau pregatirile.

PESTI

O sa revizuiti niste contracte, o sa va cereti banii pe care-i meritati si o sa puneti la punct noi proiecte, sa se adune banii in cont. Va dati tot interesul sa strangeti bani ca sa va schimbati locuinta, sa va luati, poate, alta masina, sa faceti unele schimbari.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Cum te afecteaza ascendentul? Afla de la Neti si Elena
Cum te afecteaza ascendentul? Afla de la Neti si Elena

La videochatul www.stirileprotv.ro Neti Sandu si Elena Lasconi au vorbit despre cum ne influenteaza ascendentul zodiei noastre.

Cum stam cu banii si cariera in Anul Iepurelui? Afla de la Neti si Elena
Cum stam cu banii si cariera in Anul Iepurelui? Afla de la Neti si Elena

La videochat pe www.stirileprotv.ro, Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit ce ne aduce Anul chinezesc al Iepurelui din punct de vedere al banilor si carierei.

Cum stai cu iubirea in 2011? Iti spun totul despre asta Neti si Elena
Cum stai cu iubirea in 2011? Iti spun totul despre asta Neti si Elena

La videochat stirileprotv.ro, Neti si Elena Lasconi au dezvaluit, pentru fiecare zodie in parte, predictiile legate de iubire in 2011.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.