Sagetatorii isi fac planuri de petrecere! Vezi ce-ti rezerva tie astrele!

×
Codul embed a fost copiat

Miercuri, astrele ne rezerva probleme in planul comunicational, pe care este musai sa le rezolvam cumva.
 

CAPRICORN

Intalniri cu persoane de la care asteptati sa va semneze o cerere, sa va dea bani sau sa va faca rost de ce ati cerut ca sa rezolvati treburile importante. O reusita in planul afacerilor! Ceva ce nu s-a putut definitiva din varii motive, acum, devine posibil si va extindeti, in principiu, afacerile.

VARSATOR

V-au ramas niste aspecte nerezolvate, cum ar fi cel legat de sanatate si trebuie sa mergeti la doctor. Un alt aspect este cel legat de bani. Trebuie sa faceti rost de ei de la cei care vi-i datoreaza. Ca sa va fie de ajutor cei tineri care au zis ca va ajuta, struniti-i. Altminteri nu scoateti nimic de la ei.

Citește și
Neti si Elena
Ce-ti aduce noroc? Afla de la Neti si Elena
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

PESTI

Sunt ceva bani din urma pe care trebuie sa-i luati si e de mers pe fir sa-i strangeti de pe unde stau imprastiati. Si o sa aveti bani in zilele acestea de sarbatori. Nu care cumva sa uitati ca mai aveti de platit niste facturi si daca nu stati bine cu timpul, rugati pe altcineva sa lichidati tot ce e de plata.

BERBEC

O reusita! O sa va puteti vedea cu cei de care va e dor: va duceti voi sau vin ei. Se pare ca o sa vi se aprobe cererea de concediu. In asta consta reusita. O sa faceti rost si de acei bani de la care va luaserati adio, semn ca au fost, totusi, parolisti cei care v-au promis banii.

TAUR

Veti avea parte de suport sustinut din partea unor persoane de sex feminin si o sa terminati la timp, daca nu chiar mai devreme ce aveti de facut. Intalnire cu cineva de la drum lung si o sa aflati niste noutati care sa va ridice moralul. Poate are legatura cu relatia sentimentala.

GEMENI

Numai daca faceti niste demersuri speciale o sa va luati banii. Altfel, ramaneti cu aprovizionarea nefacuta sau cu o parte din cadouri neluate. Ia vedeti! Un drum la banca e de natura sa va linisteasca, in sensul ca nu vi se cer bani in plus ori cererea pe care ati inaintat-o s-a solutionat.

RAC

Foarte posibil castig de cauza, cu toate ca o sa fie un consum nervos. Probabil dati de niste incurcaturi in acte si o sa dureze putin pana puneti lucrurile la punct. Prezenta cuiva se va dovedi salvatoare. Dati de omul potrivit la locul potrivit si o sa va simtiti protejati, aparati.

LEU

O suma de bani, sa speram ca nu e ciuntita, injumatatita - si chiar daca e, o sa va luati pana la urma toti banii - se poate si dupa 1 ianuarie. Daca nu va mai descurcati cu treburile gospodaresti, curatenie, aprovizionare, poate rugati, platiti pe cineva si voi sa va ocupati de restul treburilor.

FECIOARA

V-au ramas niste lucruri care tin de casa de rezolvat: fie sa cumparati ceva aparatura, fie sa aruncati obiecte ruginite, ciobite, zgariate, deteriorate. Reuniune colegiala ca sa stabiliti niste obiective pentru acest sfarsit de an sau pentru anul viitor.

BALANTA

Aveti sanse sa va recuperati si ultimii bani dupa care tinjeati fara speranta si sa gasiti astfel resurse interioare sa va continuati acel gen de activitate. O sa va puteti cumpara si acele ustensile de uz casnic si care v-ar usura munca, fara sa va dati bugetul peste cap.

SCORPION

Un reviriment in plan afectiv, desi n-o sa puteti exprima ceea ce simtiti si o sa cam fie frustrant. Ceva castiguri in plan afectiv vor fi, totusi. Bine ar fi sa le reamintiti datornicilor ca au sa va dea bani si ca n-ati uitat. Sa faca bine si sa vi-i inapoieze!

SAGETATOR

Rulati bani, achitati dari, recuperati de pe unde i-ati imprastiat, o sa reglati fluxul financiar sa fie totul in regula, fara fluctuatii. O sa luati legatura cu niste oameni, ca sa fixati detaliile unei plecari, ale unei petreceri.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Vibratia zilei: eforturi mari ca sa rezolvam problemele de comunicare
Vibratia zilei: eforturi mari ca sa rezolvam problemele de comunicare

Pe cer este o combinatie cam rautacioasa, fix pe segmentul comunicare, acte, legalizari si o sa depunem mari eforturi ca sa deznodam toate situatiile incalcite.

Ce-ti aduce noroc? Afla de la Neti si Elena
Ce-ti aduce noroc? Afla de la Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit care sunt elementele norocoase pentru fiecare zodie in parte, de la culoare, la zi si piatra pretioasa.

Afla cu cine esti compatibil de la Neti si Elena!
Afla cu cine esti compatibil de la Neti si Elena!

Neti Sandu si Elena Lasconi au raspuns intrebarilor legate de compatibilitatea in cuplu.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.