Sagetatorii dau petrecere. Sunt pusi pe cheltuiala. Horoscopul zilei de 24 iunie

24-06-2011 03:05


Neti Sandu

Intrati la cheltuiala poate fiindca faceti aprovizionare serioasa si pentru voi si pentru parinti sau aveti un party care necesita cumparaturi masive.

RAC
Un reviriment pe mai multe planuri - o sa fiti in centrul atentiei fapt care va obliga o data in plus sa realizati totul fara nici un cusur.

LEU
O sa intrati intr-o echipa care sa lucreze cot la cot cu voi si va predomina o atmosfera placuta care sa va intretina cheful de lucru, sa fie stimulativa.

FECIOARA
V-ar putea contacta un sponsor, un partener de afaceri de la drum lung, din tara sau din strainatate si sa picati de acord in mai toate privintele.

BALANTA
O sa va-ntalniti cu niste colegi de breasla ca sa puneti in practica un proiect care v-ar aduce bani si satisfactia profesionala care v-a lipsit in ultima vreme.

SCORPION
Va pot rezolva niste treburi prietenii apropiati, pentru ca voi nu dispuneti de timp, sau nu va simtiti bine cu sanatatea, un motiv, tot e.

SAGETATOR
Intrati la cheltuiala poate fiindca faceti aprovizionare serioasa si pentru voi si pentru parinti sau aveti un party care necesita cumparaturi masive.

CAPRICORN
O sa va faceti program comun cu partenerul de viata cedind fiecare cate putin incat sa va convina amandurora varianta finala de odihna plus distractie.
.
VARSATOR
Poate va invita cineva in alt oras sa stati impreuna la masa, la plaja, la un poescuit sau sa ascultati muzica, sa vedeti un film.

PESTI
Or sa va intre niste bani, dar numai dupa ce o sa ii cereti cu insistenta - in scris, la un telefon, pe mail, cineva se cam opune sa vi-i dea.

BERBEC
V-ar prinde bine o drumetie, sa plecati cu familia la munte, prin imprejurimi, sa va cazati pe undeva si sa faceti excursii in doate directiile.

TAUR
Cu putina insistenta o sa obtineti toate semnaturile de care aveti nevoie ca sa completati un dosar de angajare, de pensionare sau ca sa vindeti, sa cumparati ceva.

GEMENI
Vi se pot da banii pe ce ati muncit iar in cazul in care nu sint toti o sa-i somati cumva pe datornici sa va dea cat mai repede banii.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO