Reusite pe plan profesional pentru gemeni. Horoscopul zilei de 20 iunie

20-06-2011 01:11


Puteti demara un nou proiect, cu niste discutii, negocieri in prealabil si o sa va descurcati destul de bine, c-o sa aveti o echipa de oameni seriosi.

GEMENI
O sa fie mult de lucru la serviciu dar sunteti cu gandul la vacanta sau la o persoana, anume, alaturi de care ati petrecut weekend-ul sunteti cam visatori.

RAC
Poate-i pregatiti o surpriza fiintei iubite si alegeti o destinatie de vacanta de nota zece, sa fie ceva special care sa amplifice dragostea pe care v-o purtati unul altuia.

LEU
Sedinta, negociere, puneti niste lucruri la punct ca sa va luati banii la timp si sa munciti atat cat e specificat in contract nici mai mult nici mai putin.

FECIOARA
Puteti demara un nou proiect, cu niste discutii, negocieri in prealabil si o sa va descurcati destul de bine, c-o sa aveti o echipa de oameni seriosi.

BALANTA
Se poate sa fiti in sesiune, sa aveti de dat examenul de licenta, doctorat, sa va prezentati cu CV-ul la un alt loc de munca pentru angajare.

SCORPION
Ati putea legaliza o situatie si sa intrati in posesia unor bunuri, sa faceti o achizitie la care aveti dreptul ca pan-acum nu se putea.

SAGETATOR
Munca in echipa o sa v-aduca recunoastere publica si bani, trebuie sa recuperati timpul pierdut, sa avansati pe scara ierarhica.

CAPRICORN
Se poate sa faceti rost de niste bani, sa va luati apoi ce aveti nevoie, sa faceti plinul la masina, la frigider....sa nu le lipseasca nimic alor vostri.

VARSATOR
In afara unor bani e posibil sa primiti o atentie, un bonus, vreun cadou, poate fi o zi speciala sau una obisnuita presarata cu mici momente care sa va binedispuna.

PESTI
O sa va deplasati mai ales - in interesul serviciului - poate proiectul la care lucrati necesita culoarea unor date de la fata locului si nu prin fax, mail, telefon.

BERBEC
S-ar putea sa investiti niste bani in casa, mai cumparati una alta pentru confort, si pentrru garderoba copiiilor, sau a parintilor vostri daca ei nu dispun de bani.

TAUR
Preocupari legate de studiu dar si de sfera birocratica, o sa fie agitatie si intr-un sens si in celalalt dar fara efort nu rezolvati mare lucru.

VIDEO PROTVPLUS.RO