Racii isi achita datoriile. Vezi ce-ti rezerva astrele

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

PESTI
Un castig, bani, o aprobare de la vreo comisie care se lasa convinsa, o sa vi se rezolve ca prin farmec si alte chestiuni care va stateau pe cap. O sa petreceti o dupa-amiaza tihnita in compania unei cunostinte, poate fi o intalnire de suflet.

BERBEC
Intrati intr-o competitie, poate fi cu voi insiva, dar si cu altii, ca sa stiti pe ce pozitie va aflati intr-o ierarhie, vorbim de cariera. E cineva care vrea sa formati un cuplu, dar depinde acum de statutul vostru, daca sunteti casatoriti, logoditi sau nu.

TAUR
Va puteti asocia cu niste oameni muncitori sa luati un ban in plus, sa va puteti descurca si cu ratele si cu facturile sa nu trebuiasca sa va mai imprumutati niciunde. Sanatatea de tinut sub observatie, sa nu apara probleme in familie si nici voi sa nu ignorati niciunul dintre semnele vreunei afectiuni.

GEMENI
O sa primiti aprecieri, multumiri, poate si bani pentru ceva, o munca pe care ati executat-o la mare arta si n-o sa treaca neobservata. O sa puteti face o investitie care sa insemne un obiectiv atins, o reusita dupa un sir de eforturi si sacrificii.

Citește și
cover neti
Cum stam cu cariera in 2011? Afla de la Neti si Elena
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

RAC
Va intra niste bani si o sa va puteti misca mai usor, sa platiti una, alta, sa mai taiati de pe lista datoriilor tot ce va stresa, ca sa va eliberati de stres. Inca mai cochetati cu ideea unei avansari, va pune seful intr-o functie care o sa va solicite din punct de vedere energetic.

LEU
O sa-si respecte un datornic cuvantul dat si o sa va dea inapoi, daca nu toti banii, macar o parte si o sa prindeti curaj, incredere ca o sa primiti si restul. O sa va intampine cu caldura, cu iubire, o persoana care vrea sa fiti impreuna, sa formati un cuplu stabil de data asta.

FECIOARA
O sa va vedeti cu semnaturile pe toate actele lasate pe biroul autoritatilor si o sa mergeti mai departe sa va obtineti drepturile pentru care luptati de nu stiu cand. Veti fixa noi reguli de convietuire in doi si o sa se observe ca relatia va deveni mult mai armonioasa.

BALANTA
Va puteti cere transferul in alt colectiv, alt departament daca aveti vreun motiv serios, iar cine isi cauta serviciu poate gasi in perioada asta. Sanse de a va intalni cu cineva caruia i-ati fi lipsit si nici voua nu v-a fost prea bine sufleteste in absenta acestei persoane.

SCORPION
E in continuare mult de lucru la serviciu si ritmul va fi la fel, dar veti avea satisfactii morale si va puteti astepta si la bani. Va faceti un plan, o strategie ca sa mergeti impreuna cu copiii la o sala de sport sau sa-i ajutati in alt fel.

SAGETATOR
Se rezolva o problema de tip imobiliar, poate nu mai trebuie sa platiti taxe, comision, unei firme care se ocupa de vanzare - cumparare, inchiriere. O persoana tanara va face curte, puteti fi doar prieteni sau parteneri de viata, daca rezonati sufleteste.

CAPRICORN
O cunostinta, o ruda e in trecere prin orasul vostru si o sa treaca pe la voi, poate chiar sa ramana cateva zile, sigur, daca nu va incurca. O sa treceti cu bine in etapa urmatoare la slujba, la scoala, la interviurile pentru strainatate.

VARSATOR
Treceti in revista contractele sa vedeti ce pastrati si ce nu sau ca sa mai cereti una, alta, angajatorilor - daca aveti vreo nemultumire, ar trebui sa revizuiti tot. Completati formalitati de drum, ca sa studiati altundeva, posibil in strainatate sau sa va gasiti de lucru, depuneti CV-ul.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Afla de la Neti Sandu cum te afecteaza Mercur retrograd
Afla de la Neti Sandu cum te afecteaza Mercur retrograd

Din 30 martie, Mercur e retrograd. Neti Sandu si Elena Lasconi ne spun la videochat stirileprotv.ro cum ne afecteaza si pentru cat timp.

Cum stam cu cariera in 2011? Afla de la Neti si Elena
Cum stam cu cariera in 2011? Afla de la Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit, la videochat pe www.stirileprotv.ro, previziunile astrologice din punct de vedere al carierei.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.