Pestii primesc oferte de munca tentante. Vezi ce-ti rezerva astrele

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

VARSATOR
O sa va puteti deplasa incotro va doriti si sa ramaneti pana maine sau va intoarceti la noapte, daca nu aveti unde sa va cazati sau aveti maine,obligatii de familie.

PESTI
Eveniment festiv, o nunta sau o petrecere aniversara, o sa fie un prilej sa primiti o oferta de job, o forma de colaborare tentanta.

BERBEC
O sa va faceti program comun cu prietenii, are loc vreo inaugurare prin targ, se intampla ceva la care o sa fiti si voi de fata si o sa va incarcati frumos.

TAUR
Intrati in banii de rezerva si luati de acolo cat va trebuie ca sa-i scoateti pe ai vostri din casa la un suc, o inghititura de ceva bun la un restaurant.

Citește și
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

GEMENI
Segmentul deplasari e activ, puteti pleca pentru cateva zile pe undeva si sa va incarcati bateriile ca monotonia va stoarce de energie.

RAC
Se poate sa aveti vreun sarbatorit in familie, sa faceti o tratatie, sa-i chemati pe cei cu care va aveti cel mai bine si sa-i trageti un chef pe cinste.

LEU
Invitatie de onoare la o ceremonie, in loja la teatru sau la opera, o sa fiti tratati cu mult respect, cineva se straduieste sa va capteze iarasi atentia.

FECIOARA
O sa va implicati intr-o activitate care sa scoata la iveala niste calitati si sa capatati mai multa incredere in voi, sa va eliberati de tot felul de stresuri.

BALANTA
Sunteti in forma, o sa vreti cu tot dinadindul sa iesiti din casa, in vizita, undeva la niste prieteni, sa mai stati la taclale, ca de munca sunteti satui.

SCORPION
Poate plateste altcineva consumatia la restaurant sau vi se fac alte discounturi pe unde va duceti la shopping, la piata, la jocuri pentru copii.

SAGETATOR
E posibil sa plecati intr-o excursie, sa schimbati aerul, peisajul, sa va incarcati cu emotii pozitive, poate ati facut cunostinta cu cineva din alt oras.

CAPRICORN
O sa contribuiti cu bani sau cu un cadou la o aniversare, la cununia unor prieteni sau va duceti la un botez si luati ceva impreuna cu ceilalti invitati.

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Horoscopul chinezesc pe 2011! Afla ce te asteapta de la Neti si Elena
Horoscopul chinezesc pe 2011! Afla ce te asteapta de la Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit care sunt predictiile pentru noul an chinezesc.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.