Pestii iau decizii radicale. Vezi ce-ti rezerva astrele

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

VARSATOR
Se poate sa luati o decizie importanta, sa semnati un contract, sa faceti o achizitie de marca, sa demarati un proces, sa incasati niste bani. Intalnire cu cineva de care depind niste proiecte ulterioare si fixati detalii ca sa stiti cum se vor derula lucrurile.

PESTI
O sa va consultati cu perechea conjugala sa va fie mai clar spre ce activitati va puteti indrepta si care e timpul liber disponibil, sa stiti in ce barem de timp va incadrati. Va luati inima in dinti si faceti o miscare radicala ca sa salvati o prietenie, o casnicie sau o relatie de serviciu

BERBEC
Veti primi un ajutor substantial din partea unor persoane care dispun de bani sau de cateva ore in care sa vedeti impreuna case, masini, depinde ce vreti sa va cumparati. E posibil sa gasiti un extrajob, o colaborare de pe urma careia sa castigati bani frumosi.

TAUR
O sa va puneti semnatura pe un act de vanzare, de inchiriere sau primiti niste bani de la banca si de abia dupa porniti in cautarea lucrurilor de care aveti nevoie. Sunteti invitati la o serata in compania unor oameni alesi pe spranceana si o sa faceti un schimb de idei.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

GEMENI
Sunteti in cautarea unor documente, prin arhive, adica nu sunt usor de obtinut, dar veti capata o legalizare, se poate chiar si azi. Faceti o rezervare la tren, avion, autocar sa porniti intr-o calatorie fie acum, in weekend, fie ceva mai tarziu.

RAC
O sa reglati situatia financiara , va sfatuiti cu cei din mediul bancar sa aflati de unde puteti lua un imprumut convenabil sau de unde ati lua o dobanda mai mare la un depozit. Vi se poate pune un diagnostic corect si sa va vindecati de niste dureri cu ajutorul celui mai potrivit tratament.

LEU
Stati la masa tratativelor ca sa semnati un contract de munca dupa ce o sa cadeti la invoiala in privinta conditiilor stabilite de comun acord. E posibil sa va prezentati in fata judecatorilor ca sa cereti o pensie alimentara, niste drepturi, oricum si o sa fie ok.

FECIOARA
Noutati in plan profesional, o sa vi se dea ceva in plus de lucru, vor fi si bani, dar cresc si sansele sa va puna sefii in fruntea colectivului. O sa rezolvati niste probleme in spatiul gospodaresc, chemati pe cineva sa repare ceva, sa va monteze ceva prin casa.

BALANTA
Se pare ca ati gasit o indeletnicire de timp liber, va duceti impreuna cu copii, nepotii, sa luati aer, sa patinati, sa alergati pe un teren de sport. In sfera sentimentala un suflu de prospetime, o sa va intelegeti, o sa va stimati, o sa fie armonie in cuplu.

SCORPION
Le dati de capat unor probleme de sanatate, pot fi si ale altcuiva din familie si se creaza o stare de echilibru, o sa fie bine. Puteti semna un act la notar, platiti si niste taxe, o sa rezolvati o problema legata de proprietati.

SAGETATOR
O sa luati un examen, o sa va puteti transfera in alta clasa, grupa, departament, o sa va eliberati de un stres care v-a stors de energie. O sa faceti rost de acei bani pe care cineva tot amana sa vi-i returneze si o sa va puteti misca fara probleme.

CAPRICORN
Va puneti de acord cu partenerii de afaceri, cu sponsorii, in privinta responsabilitatilor de care trebuie sa se achite fiecare, sa dati cel mai bun randament. Puteti face o achizitie pe care ati pus ochii de mult si o sa vi se aplice si vreo reducere pe criteriu de fidelitate, de client serios.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Horoscopul chinezesc pe 2011! Afla ce te asteapta de la Neti si Elena
Horoscopul chinezesc pe 2011! Afla ce te asteapta de la Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit care sunt predictiile pentru noul an chinezesc.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.