Pestii au noroc in plan profesional. Vezi ce-ti rezerva astrele

07-04-2011 07:43


Eforturile noastre de pana acum vor da roade. O sa ne putem atinge scopurile si sa realizam ceea ce ne-am dorit, ca doar n-am muncit degeaba, ceea ce e nemaipomenit.

 

 

VIBRATIA ZILEI

Este una din acele zile in care simplul gand poate aduce reusita. Noi nu mai trebuie decat sa miscam un deget. Vibratia zilei este 7 si cea mai mare contributie o are componenta emotionala. Pe scurt, e o zi reusita.

BERBEC

O sa fiti pusi in situatia de a lua o decizie, dar nu pareti pregatiti pentru asa ceva. Totusi, o sa aveti un termen limita pe care va trebui sa-l respectati. O sa aveti de luat niste bani, dar nu fara a completa diverse formalitati, pentru ca datornicii se opun.

TAUR

Se contureaza o suma de bani din afaceri particulare, poate si partenerul de viata castiga mai multi bani in perioada asta si se aduna ceva bani. In perioada aceasta, de sanatate trebuie sa aveti grija, ca sunt accente ascutite atat la voi, cat si in dreptul familiei.

GEMENI

Vi se implinesc niste asteptari si de aici incolo va faceti niste strategii de afaceri, ca sa va asigurati un venit constant, sa scapati de niste griji. Intalnire de suflet! Poate primiti si ceva in dar, oricum, o sa aveti parte de o surpriza placuta.

RAC

Se poate sa va incante cineva cu o oferta de lucru, sa va scoata din carapace pentru ca altfel, singuri si de buna voie, din proprie initiativa, nu va apucati de ceva nou. O sa va puteti recupera niste bani pe care vi-i tot promit unii, dar nici vorba sa vi-i dea. Acum, insa, aveti sanse.

LEU

Puteti obtine o invoire, o aprobare de transfer, o scutire de la munca grea sau de la un drum pe care nu-l puteti face din cauza unor probleme familiale. Se anunta cineva de la drum lung si o sa va faceti timp sa va plimbati impreuna, sa vizitati niste locuri de interes.

FECIOARA

Veti gasi intelegere la cei de la banca si o sa capatati suma de care aveti nevoie imprumut, sa va luati casa ori bilete de vacanta. Segmentul sanatate lasa de dorit in perioada asta si o sa va mearga bine daca veti urma sfatul unui medic.

BALANTA

O sa va incumetati sa porniti un demers care stiti ca o sa va aduca atat bani, cat si recunoastere din partea celor pentru care lucrati. O sa lucrati, poate, la o afacere de familie, sa va asigurati banii pentru rate si facturi.

SCORPION

Va faceti planuri legate de casa, de familie, vreti sa zugraviti, sa va mai luati niste mobila, sa va puneti casa la punct. O vizita la medic v-ar scuti de toate angoasele si v-ar ajuta sa va refaceti potentialul energetic.

SAGETATOR

O reusita in plan emotional! Veti primi raspunsul pe care-l asteptati de la acea persoana cu care rezonati sufleteste. E grozav. Intalnire cu o persoana scumpa la vedere si de aceea o sa fie cu atat mai dulce revederea.

CAPRICORN

Foarte posibila veste buna referitoare la recuperarea unor bunuri: poate primiti o sentinta judecatoreasca in favoarea voastra. O companie foarte agreabila de sex feminim, iar niste lucruri mai putin placute pe care le aveti de rezolvat se estompeaza si o sa va relaxati.

VARSATOR

O perioada favorabila studiului, examenelor: poate veti primi o diploma si o sa va puteti angaja acolo unde va doriti, conform studiilor. O sa faceti un efort ca sa-i duceti pe copii la niste cursuri particulare ca, probabil, nu are cine sa-i insoteasca.

PESTI

Se observa noroc in plan profesional. O sa va angajati la un proiect, multe lucruri par sa mearga mult mai bine decat inainte. Daca stati bine cu timpul liber poate va luati o colaborare, jumatate de norma, undeva, ca sa faceti rost de bani.

VIDEO PROTVPLUS.RO