O zi plina de provocari. Horoscopul zilei de 23 iunie

23-06-2011 03:04


Vi se aproba o cerere de imprumut bancar si o sa rezolvati o problema de familie, sa va luati casa, ori sa reparati acoperisul, sa puneti termopane, sa faceti niste imbunatatiri.

RAC
O reusita in afaceri - o sa va asigurati un venit constant -poate fi o forma de colaborare care sa aduca bani in plus, poate fi propria afacere in plina derulare.

LEU
Se poate sa primiti un accept de la o institutie de invatamint sau de la niste angajatori straini sa va duceti sa lucrati in alta tara, pe alt continent.

FECIOARA
O sa primiti un raspuns de la banca, de la o comisie care va da ok-ul pentru ridicarea unei resedinte, si lucrurile se leaga frumos.

BALANTA
Va puteti gasi ceva de lucru si sa aveti cu ce sa va platiti darile - si se mai poate sa preia partenerul de viata o parte din cheltuieli.

SCORPION
Daca stati la masa tratativelor cu sefii n-o sa plecati de-acolo fara aprobarile de care-aveti nevoie si in general, o sa le puteti cere diverse inlesniri.

SAGETATOR
Apare o oportunitate sa faceti dovada talentului intr-un context anume, o sa fie o rampa de lansare pentru voi si e de profitat de situatia creata.

CAPRICORN
O sa puteti rezolva o problema care tine de casa, va mutati, vindeti, cumparati sau veti locui cu chirie - sau dati spre inchiriere un apartament, un spatiu.

VARSATOR
Va interesati de o scoala sau o gradinita la care sa-i inscrieti pe copii, nepotei, poate fi o scoala cu profil special ca sa le fie cultivat un talent.

PESTI
Se contureaza o suma de bani dar aveti o lista de datorii care vor inghiti bani - datoriile. Sa speram ca or sa va ajunga banii pentru asa ceva si ca nu va trebui sa va imprumutati.

BERBEC
Or sa va ia prin surprindere invitatia la masa ori la plimbare, lansata de cineva de care va simtiti atrasi, poate sunteti chiar indragostiti si poate fi prima iesire oficiala.

TAUR
Vi se aproba o cerere de imprumut bancar si o sa rezolvati o problema de familie, sa va luati casa, ori sa reparati acoperisul, sa puneti termopane, sa faceti niste imbunatatiri.

GEMENI
Dispuneti de mai multe resurse interioare sa progresati atat la serviciu cat si in plan personal - la baza fiind comunicarea, pe care o s-o dezvoltati in perioada asta.

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggeri din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57