Nativii din rac vor fi invitati la un eveniment cu pretentii

10-04-2011 14:39


Neti Sandu

Vezi ce-ti rezerva astrele pentru ziua de astazi.

BERBEC

O sa va destindeti chiar daca apar mai multe lucruri neprevazute si o sa va schimbati programul in functie de ce-si doresc ceilalti.

TAUR

Se poate sa preferati confortul casnic, sa-i invitati pe niste prieteni la masa si sa faceti o tratatie cu tot felul de delicatese, fie ele si de post.

GEMENI

Va alaturati unui grup sa mergeti intr-o excursie de dimineata pana seara, sa schimbati peisajul si sa va bucurati de revederea unor oameni dragi.

RAC

Se poate sa fiti invitati, acum, cu intarziere, la un eveniment cu pretentii. E ceva neprevazut.

LEU

Va puteti duce la prietenii vostri de prin alte orase, sa stati trei - patru ore de vorba, sa mancati impreuna si sa va-ntoarceti pana diseara.

FECIOARA

E bine s-aveti niste bani in plus la voi, card sau bani lichizi, ca s-ar putea s-aveti nevoie, sa coste ceva, mai mult decat ati crezut sau vi s-a spus.

BALANTA

Se poate sa dati ochii cu cineva in care v-ati pus mari sperante de convietuit si sa vrea si persoana respectiva acelasi lucru.

SCORPION

O sa luati masa impreuna cu ai vostri, cu familia largita, sa va puneti la curent cu tot ce e nou si sa stiti cum le-ati putea fi de ajutor unora aflati la ananghie.

SAGETATOR

Se poate sa fiti luati prin surprindere de atitudinea unei persoane care inseamna foarte mult pentru voi dar e ceva suportabil.

CAPRICORN

E posibil sa le faceti o vizita unor prieteni care v-asteapta la un gratar si sa va incarcati energetic, sa va simtiti cat se poate de bine in compania lor.

VARSATOR

O sa luati parte la o manifestare sportiva sau artistica. Are legatura cu activitatea extraprofesionala in care sunteti implicati de o vreme incoace.

PESTI

O ceremonie care sa va tina intr-o stare de tensiune pentru ca are legatura cu voi sau cu altcineva din familie, dar emotiile vor fi constructive.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO