Leii au sansa de a fi promovati. Afla ce-ti rezerva astrele

×
Codul embed a fost copiat

Astazi ne putem face un bilant, sa vedem cum stam la anumite capitole, sa ne straduim sa le ducem pe toate la bun sfarsit, sa imbunatatim calitatea lucrurilor pe care ni le dorim, sa ridicam stacheta.

VIBRATIA ZILEI

Vibratia zilei este 5 si n-ar trebui sa ne lipseasca, sub nicio forma, curajul sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus si sa incepem ceva care sa ne faca viata mai buna, mai frumoasa, practic sa nu ne multumim cu putin.

BERBEC

O sa puteti recupera niste bani si sa achitati pe ici, pe colo, o rata, o factura, sa nu ramaneti cu restante. E momentul sa scapati de datorii. Aveti sanse sa faceti o achizitie de marca, poate cu ajutorul unui imprumut bancar.

Citește și
Neti si Elena
Neti iti spune cum te afecteaza intrarea in zodia Berbecului
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

TAUR

Intalnire cu parteneri de afaceri. O sa va expuneti punctul de vedere, ca sa obtineti un procent in plus la afacere, la proiectul respectiv. O sa luati o suma de bani pe care ati putea-o pune deoparte pana la vara.

GEMENI

O zi incarcata la serviciu, o sa aveti succes in demersurile care tin de sfera birocratica, sa faceti actele sa circule, sa luati aprobari. E posibil sa treaca diseara cineva pe la voi si sa va prinda bine sa mai povestiti cu un apropiat ce vi s-a intamplat in ultima vreme.

RAC

Sunteti in pregatiri pentru un examen sau aveti de prezentat o lucrare. Sunt activitati legate de scoala, de cursuri, se poate sa aveti si probe practice. Va interesati de o tabara pentru copii sau sa plecati impreuna la sfarsit de saptamana si cautati o destinatie.

LEU

Va oferiti sansa de a fi promovati. Poate veti urma un curs de specializare, sa obtineti un atestat ca sa puteti ocupa un post de conducere.O sa va intelegeti mult mai bine cu partenerul de cuplu, iar daca nu aveti pe nimeni o sa apara cineva.

FECIOARA

O sa va bucurati de trecere la sefi si o sa primiti un salariu in avans, o prima. Poate, cateva zile libere, sa nu ezitati sa le cereti ce considerati ca aveti nevoie. E de rezolvat o problema la banca, sa vi se acorde fie un imprumut, fie o suplimentare de credit.

BALANTA

O sa rulati niste bani: faceti plati, o sa reglati cumva fluxul banilor, ca nu ati vrea sa mai cheltuiti ca pe vremuri, adica mult. Se poate sa prelungiti un contract de munca, sa aveti ceva de lucru si in particular. O sa munciti mai mult.

SCORPION

Prezenta cuiva se va dovedi salvatoare si o sa obtineti ce v-ati propus: fie ca bani, fie ca reusita, in sensul ca puteti intra la un sef sa-i cereti de lucru. O invitatie la film, la plimbare, ca sa luati o gura de aer, fie-va mila si de voi, mai faceti o pauza.

SAGETATOR

Sunteti in forma din punct de vedere emotional. Poate v-a picat cu tronc cineva si plutiti prin alte sfere. Cert e ca are de unde sa va fie bine. E foarte posibil sa gasiti o preocupare de timp liber si sa va ingrijiti si de voi, pentru fizic, psihic.

CAPRICORN

Din banii pusi deoparte o sa scoateti pentru reparatia masini sau pentru alta reparatie de prin gospodarie, dar alta solutie n-oti fi gasit. O sa castigati mai multi bani, poate pentru ca veti munci - in plus sau ar fi o restanta de incasat.

VARSATOR

O sa faceti un rabat, probabil, de la muncile grele si va relaxati cumva, asa din mers, si sa va ingrijiti de tinuta vestimentara, de felul in care aratati. Un bilant financiar, ca sa vedeti cati bani mai trebuie sa strangeti, sa va puteti cumpara un anume lucru, un obiect scump probabil.

PESTI

Va trebui sa va decideti daca va angajati la un loc de munca sau sa ramaneti in aceeasi situatie, cu toate ca aveti unele nemultumiri care n-au cum sa treaca. Sfatul unui prieten o sa aiba o mare influenta asupra voastra si o sa luati o decizie - capitala - care sa va schimbe viata - in bine.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
Afla de la Neti Sandu cum te afecteaza Mercur retrograd
Afla de la Neti Sandu cum te afecteaza Mercur retrograd

Din 30 martie, Mercur e retrograd. Neti Sandu si Elena Lasconi ne spun la videochat stirileprotv.ro cum ne afecteaza si pentru cat timp.

<b>Neti iti spune cum te afecteaza intrarea in zodia Berbecului</b>
Neti iti spune cum te afecteaza intrarea in zodia Berbecului

Neti Sandu si Elena Lasconi au discutat astazi, la ora 14, la videochat www.stirileprotv.ro, despre ce ne aduce in acest an intrarea in zodia Berbecului.

Cum stam cu banii si cariera in Anul Iepurelui? Afla de la Neti si Elena
Cum stam cu banii si cariera in Anul Iepurelui? Afla de la Neti si Elena

La videochat pe www.stirileprotv.ro, Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit ce ne aduce Anul chinezesc al Iepurelui din punct de vedere al banilor si carierei.

Recomandări
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite

Preşedintele francez Emmanuel Macron a pledat joi pentru o apărare europeană mai puternică şi mai integrată.

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1
Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1

Potrivit News.ro, procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care este acuză de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Ce ar fi provocat gaura misterioasă care a apărut în oraşul prahovean Slănic. „Nimeni nu știe ce e dedesubt”
Ce ar fi provocat gaura misterioasă care a apărut în oraşul prahovean Slănic. „Nimeni nu știe ce e dedesubt”

Este alertă la Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.