Leii au parte de juraminte de iubire! Vezi ce-ti rezerva tie astrele

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

CAPRICORN
O sa va intre probabil niste bani si o sa faceti o tratatie, o sa iesiti pe undeva cu prietenii sa luati masa in oras daca nu mai vreti sa petreceti tot in casa. O sa va intrebe niste coechipieri de afaceri daca vreti sa continuati colaborarea sau luati o pauza.

VARSATOR
Va cauta cineva care s-ar putea sa aiba nevoie de un sfat de la voi sau de bani sau de un obiect pe care sa i-l imprumutati, si pentru voi n-o sa fie o problema. O sa mai aveti de incasat niste ramasite de bani, semn ca datornicii s-au tinut de cuvant si v-au returnat banii.

PESTI
Incep sa se contureze niste proiecte de pe urma carora o sa luati bani frumosi, important este cu cine va asociati ca sa va asigurati venituri constante. Ar fi minunat sa acordati mai multa atentie alimentatiei si sa faceti o detoxifiere, sa mancati mai putina carne sau deloc.

BERBEC
O sa va reuseasca toate demersurile, o sa castigati bani, o sa va puteti muta, o sa va gasiti alt serviciu, ceva o sa se intample. O sursa suplimentara de castig, poate fi ceva temporar, nu ratati o astfel de ocazie.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

TAUR
Invitatie la un eveniment monden, poate fi doar o reuniune amicala si sa va simtiti cat se poate de bine alaturi de ai vostri, de prieteni, colegi de breasla. Se rezolva pe moment problema ratelor, dati un telefon la banca sau va duceti pana acolo, ceva tot obtineti, o amanare.

GEMENI
E posibil sa incasati bani si sa platiti vreuna dintre facturile care va stau pe cap sau sa mai luati un cadou pentru un sarbatorit de maine sau ati avea vreun Capricorn in grup. Va intampina cu o veste buna o persoana tanara, poate vine in vizita copilul care locuieste de o vreme in alta parte sau nepotul.

RAC
Va puteti aseza la masa tratativelor si sa negociati un pret, un program, sa stiti sigur pe ce puteti conta de acum incolo, anul acesta sau macar pana in iulie. O sa va puteti intelege mult mai bine cu partenerul de viata si sa-si asume fiecare acele responsabilitati de care sa se achite onorabil.

LEU
E momentul sa va interesati daca e un post vacant pe care l-ati putea ocupa voi si sa vedeti daca merge fara examen, poate trebuie doar sa depuneti o cerere. Intalnire cu facut posibile juraminte de dragoste, de fidelitate, e o nevoie interioara de a va face cunoscute sentimentele.

FECIOARA
Ati avea de luat niste bani de undeva si sa va cumparati si voua ce v-ar placea macar acum, dupa ce tuturor celorlalti le-ati luat de toate. O sa va reuseasca demersurile care tin de inscrierea intr-un club sportiv, sa faceti miscare sau sa invatati alte lucruri noi.

BALANTA
Invitatie la o reuniune de grup, o sa fiti bucurosi ca niste prieteni care ziceau ca nu pot veni la intalnire o sa-si lase toata treaba sa vina si ei. I-ati putea face o vizita unei persoane care nu se simte bine si care s-ar putea sa aiba nevoie de ajutorul vostru.

SCORPION
Pareti a fi pe picior de plecare, va asteapta cineva la o destinatie sa strangeti randurile cu alti prieteni pe care nu apucati sa-i vedeti atat de des pe cat v-ati dori. In sufletul vostru se petrec mari schimbari, ati devenit mai generosi, mai toleranti pentru ca v-a trecut orice urma de ranchiuna.

SAGETATOR
S-ar putea sa va intrebe niste parteneri de afaceri daca sunteti dispusi sa lucrati impreuna sau va orientati spre alt gen de contract, ei trebuie sa afle acum. Prezenta celor tineri e stimulativa, o sa va influenteze pozitiv, va vin idei de afaceri personale sau de munca in colectivitate.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Neti iti spune ce te asteapta in 2011. Vezi predictiile pentru zodia ta
Neti iti spune ce te asteapta in 2011. Vezi predictiile pentru zodia ta

Ne asteapta un an special, spun astrologii si, in primul rand, mult mai bun decat 2010. In timp ce unii vor incepe proiecte, altii isi vor indrepta atentia spre familie si copii.

Recomandări
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă

Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.

Rusia a început operațiunea de a „paraliza” livrările militare din Occident către Ucraina. Prima țință distrusă de Putin
Rusia a început operațiunea de a „paraliza” livrările militare din Occident către Ucraina. Prima țință distrusă de Putin

Rusia şi-a intensificat atacurile asupra reţelei feroviare ucrainene pentru a ”paraliza” aprovizionările militare cu material din Occident - în vederea unei noi ofensive -, declară vineri un oficial ucrainean de rang înalt în domeniul securităţii AFP.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.