Idei de afaceri, noutati, schimbari pe plan profesional. Horoscopul zilei de 21 iunie

21-06-2011 03:20


V-ati putea consulta cu patronii unor firme, cu oameni aflati in functie inalta ca sa vedeti cum sa puneti pe picioare propria afacere sau s-o extindeti.

RAC
Or sa va reuseasca demersurile de afaceri, o sa faceti rost si de banii care nu mai ajungeau odata in contul vostru si o sa fie un program pe mai multe planuri

LEU
Foarte posibila noua provocare pe linie de serviciu - poate fi si o colaborare de care sa fiti incintati si care sa va aduca un plus de prestigiu in ochii anturajului.

FECIOARA
O sa luati parte la o activitate de grup care sa va dezvolte spiritul organizatoric, sa functionati perfect in cadrul acestei echipe de lucru.

BALANTA
E posibil sa incasati o suma de bani de la serviciu si sa v-ajunga pentru facut piata sau ca sa achitati intretinerea sau alta datorie, din cele lunare.

SCORPION
Buna colaborare cu anturajul, cu sefii, sa contureze un succes, unul de durata la care fiecare va punea umarul si o sa iasa ceva de calitate.

SAGETATOR
Va puteti depune CV-ul pentru un job - in strainatate si sa primiti, in scurt timp, un accept, sa aveti parte de aceasta experienta care sa va imbogateasca - in primul rind sufleteste.

CAPRICORN
Se poate sa va razginditi in privinta unui contract, a unei colaborari, poate v-ati gasit altceva mai tentant de facut, creativ si pe bani mai multi.

VARSATOR
O sa rulati niste bani si va luati ce-aveti nevoie, p-latiti rate, facturi, biletele de concediu, pe cele de avion, de tren, faceti asigurare de sanatate, imobiliara

PESTI
Ati putea primi ceva in dar, sa petreceti citeva ore in compania unei persoane sarmante, sa fie un schimb emotional revigorant, sa va redea optimismul.

BERBEC
V-ati putea consulta cu patronii unor firme, cu oameni aflati in functie inalta ca sa vedeti cum sa puneti pe picioare propria afacere sau s-o extindeti.

TAUR
O s-aveti de unde sa incasati mai multi bani - una dintre surse poate fi de la banca, sub forma de imprumut sau poate fi niste salarii in avansari pe citeva luni, un an.

GEMENI
V-ati putea ocupa in timpul liber de ceva care sa v-aduca bani si sa va ofere o rampa de lansare intr-un domeniu in care o sa faceti un nume!

VIDEO PROTVPLUS.RO