Horoscopul zilei de 9 septembrie

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

FECIOARA
Se observa o cheltuiala pe care n-ati avut-o in plan, dar n-o sa va goleasca de tot contul, o sa treceti pe buget de avarie. Intalnire cu cineva care va poarta de grija, care va si ajuta cu sfaturi, cu bani, poate e o persoana mai in varsta.

BALANTA
Un posibil castig de cauza, vi se da dreptate, va recuperati niste bani pe care-i credeati pierduti, vi se platesc daune materiale, morale, e un castig. Ati putea primi ceva in dar, pot fi si bani dar va puteti face si singuri o placere, un cadou pentru un moral ridicat.

SCORPION
Bine-ar fi sa va multumiti cu suma de bani pe care o primiti deocamdata, pentru ca de-abia de luna viitoare o sa luati mai multi bani, putina rabdare. O stare de bine pe care n-ati mai simtit-o de prin primavara, e un reviriment in plan afectiv, un crescendo.

SAGETATOR
Posibila negociere cu cineva care are experienta in domeniul in care lucrati si va puneti de acord sa contribuie fiecare cu ce poate la o afacere, un proiect. Reuniune cu vechi prieteni, poate fixati o plecare cu grupul in weekend sau sa practicati un sport, sa va vedeti mai des.

Citește și
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

CAPRICORN
Se fac niste schimbari la voi la serviciu si poate reusiti sa-i strecurati sefului si preferintele voastre, sa nu deveniti niste simpli executanti. O invitatie la un eveniment prin oras, e o iesire, un prilej sa reinnodati unele prietenii.

VARSATOR
Poate ar trebui sa trimiteti o confirmare catre o agentie de turism, hotel, sa spuneti daca va mai duceti sau nu si daca da, in ce perioada. Va numarati printre cei privilegiati, care vor incasa fie bani, fie obiecte in contul banilor care vi se cuvin.

PESTI
Reveniti asupra unui contract, sa nu mai inghititi niste conditii sub nivelul vostru, de-acum incolo ati ridicat stacheta, aveti alte pretentii. Poate reusiti sa gasiti o banca de la care sa luati un credit, sa va descurcati cu plata datoriilor zilnice, lunare.

BERBEC
Vi se poate da ceva nou de lucru, ramane la aprecierea voastra daca va incumetati sau nu, pentru ca nu pare sa fie ceva usor. O sa le faceti un serviciu unor rude sau prieteni, le prezentati pe cineva care-i poate ajuta sau ii imprumutati cu bani ori cu altceva.

TAUR
Vin bani de la serviciu, or sa v-ajunga pentru plata ratelor, oricum trebuie sa reduceti cheltuielile. De tinut minte: sa faceti economie. Reapare cineva in viata voastra persoanala, poate fi o relatie din trecut sau o veti cunoaste acum pe acea persoana.

GEMENI
o sa alocati o suma de bani educatiei copilului sau poate va luati un abonament la niste cursuri speciale, sa practicati un sport. Daca aveti de ales intre o persoana mai tanara si alta mai in varsta dintre cei care va fac curte, o veti alege pe cea cu cativa ani mai mare.

RAC
Segmentul birocratic e bruiat, asta inseamna ca o sa aveti de facut mai multe drumuri pana sa obtineti toate hartiile de care aveti nevoie. Posibil musafir mai spre orele serii, o s-aveti ce povesti, poate aflati cum va puteti rezolva niste probleme care nu pot fi amanate.

LEU
O sa puteti vinde ceva ca sa faceti rost de bani, asa cum la fel de bine puteti cumpara ceva in rate sau sa faceti un credit bancar. Aveti in plan o deplasare, poate ca sa rezolvati niste probleme de serviciu, va duceti la un congres sau intr-o scurta vacanta.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele

Daca, de exemplu, Capricornii vor avea de tras in prima parte a anului si trebuie sa se inarmeze cu rabdare, Pestii, vedetele lui 2010, vor avea putine momente in care trebuie sa aiba grija ce spun sau ce decizii iau.

Recomandări
Un cetăţean polonez care ratase îmbarcarea ar fi anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului aterizat la Timişoara
Un cetăţean polonez care ratase îmbarcarea ar fi anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului aterizat la Timişoara

Un avion care decolase din Polonia, cu peste o sută de pasageri la bord, a aterizat de urgență joi noapte pe aeroportul din Timișoara, după ce a fost primită o amenințare cu bombă.

Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat
Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat vineri licitația pentru modernizarea căii ferate Constanța-Mangalia, după mai multe amânări.

Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran
Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran

Oficiali politici îndeamnă în primele reacţii - foarte pruente - după riposta Israelului în Iran, la ”evitarea unei escaladări”, relatează AFP.