Horoscopul zilei de 9 martie!

×
Codul embed a fost copiat

Neti Sandu va spune ce va rezerva astrele pentru ziua de 9 martie 2009.

PESTI

Ar trebui s-aveti numai ganduri bune chiar si fata de cei care v-au calcat pe bataturi in ultima vreme. E sarbatoare mare si ingropati securea razboiului macar azi. Se poate?

Vedeti de unde dizlocati niste bani, la ce renuntati ca sa va puteti descurca in perioada asta cu cheltuielile de tot felul.

BERBEC

Citește și
neti sandu
Horoscopul zilei de 07.03.2009
Ce arme țineau rușii în depozitul aruncat în aer de dronele ucrainene. Explozia a fost atât de puternică, încât seismografele au înregistrat un cutremur

Daca aveti de cumparat niste lucruri de imbracat sa fiti cu mare bagare de seama sa nu le luati cu defecte sau sa nu va treziti cu altceva acasa, decat ce ati platit.

O sa trebuiasca sa va faceti programare la doctor sa vedeti daca e ceva de tratat sau sunteti sanatosi tun.

TAUR

Veti avea ocazia sa va faceti noi prieteni cu ocazia unor activitati de grup. Va implicati sufleteste, munciti cot la cot si o sa ramaneti prieteni la... catarama si poate parteneri de afaceri.

Apar unele schimbari la job si trebuie sa le gestionati din mers. Poate va trebui sa umpleti niste goluri sa nu se blocheze o situatie.

GEMENI

Va trebui sa selectati niste oameni care sa v-ajute la treaba pentru ca s-au pierdut pe drum cei pe care ii angajaserati initial. Si beneficiarii muncii voastre nu stau dupa voi.

Vi se propune sa va ocupati de un aspect nou care tine de profesie si ar trebui sa va-ncinte situatia, ca vi se acorda mai multa atentie.

RAC

Pregatiti o iesire la rampa, poate aveti examen, trebuie prezentata o lucrare, aveti emotii dar trebuie sa va mobilizati, nu care cumva sa va ratati momentul.

Un drum la banca sa lamuriti o problema cu un credit, cu banii dintr-un cont sau cu un depozit.

LEU

Negociere cu niste oameni care vor sa castige poate mai mult decat voi din afacerea comuna, dar o sa va impuneti punctul de vedere astfel incat sa nu iesiti in pierdere.

Vesti care vin din sfera sentimentala - poate primiti o invitatie de iesit la plimbare acum sau in week-end. Trebuie dat raspunsul.

FECIOARA

E posibil sa primiti si bani si ajutoare. Deci: se deblocheaza niste trasee din sfera afaceri. Poate chiar mai dati niste mesaje, telefoane sa vina si restul de bani.

O sa fiti chemati probabil la scoala sa vedeti ce note au luat la invatatura si ce recomndari va fac profesorii legate de pregatirea copiilor vostri.

BALANTA

Va ocupati mai mult de casa. Poate faceti curatenie, reparatii, zugraviti, sa fie curat de Pasti. Si va trebui in perioada asta, din cauza cheltuielilor, sa faceti economie severa.

Relatia cu partenerul de viata o sa mearga si mai bine, o sa vedeti. Deocamdata, fiinta iubita are niste probleme, dar se vor rezolva.

SCORPION

Aveati pretentii mai mari de la cei carora le-ati acordat si credit moral si timp. I-ati platit si cu cat au cerut, numai sa lucreze ca lumea dar  v-au cam dezamagit, asa-i?

Functioneaza telepatia si o sa va contacteze persoana la care v-ati gandit intens si cu sentimente reciproce.

SAGETATOR

Parca v-ati incumeta sa faceti unele modificari in locuinta, parca nu. Oscilati deocamdata, poate ca va trebui sa cheltuiti bani multi si pana nu veti primi toti banii n-o sa apucati.

O vizita la medic v-ar scapa de niste angoase nocturne, de insomnii, ca ati afla exact ce va doare si de ce. Mai ales, si cum sa va tratati.

CAPRICORN

O suma oricit de mica de bani o s-o puneti deoparte, sa uitati de ea. Cu restul o sa cumparati ce v-ati propus ca sa nu ratati o ocazie speciala, poate.

Probleme de tip birocratic pe care trebuie sa le rezolvati rapid sa intre in circuit niste acte, facturi, sa va luati banii.
 

VARSATOR

Conjunctura favorizanta. Vi se propune sa fiti liderii unui grup si pe langa notorietate o sa castigati si un surplus financiar. E de analizat situatia ca poate a doua sansa nu se va ivi curand.

V-ati bazat poate prea mult pe prieteni sau pe colegi si dintr-o data ati ramas singuri. Dar asta pentru scurt timp, armonia o sa revina, totusi.

Articol recomandat de sport.ro
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV
Citește și...
Horoscopul zilei de 8 martie 2009
Horoscopul zilei de 8 martie 2009

Neti Sandu va spune ce va rezerva astrele pentru ziua de 8 martie 2009.

Horoscopul zilei de 07.03.2009
Horoscopul zilei de 07.03.2009

Cititi mai jos ce va rezerva astrele pentru data de 7 martie 2009.

Horoscopul zilei de 6 martie
Horoscopul zilei de 6 martie

Ce-ti rezerva zilele in aceasta zi de vineri? Afla de la Neti ce vei face astazi!

Recomandări
Nicolae Ciucă, absolut convins că intră în turul doi al alegerilor prezidențiale: „Dacă nu ajung? Păi, cum să nu ajung?”
Nicolae Ciucă, absolut convins că intră în turul doi al alegerilor prezidențiale: „Dacă nu ajung? Păi, cum să nu ajung?”

Nicolae Ciucă este absolut convins că va trece de primul tur al alegerilor prezidențiale, unde se va „duela” cu Marcel Ciolacu sau cu Mircea Geoană.

Cine este bărbatul care a pornit incendiul de la Parlament. Reacția lui Nicușor Ocheană când a auzit ce pedeapsă riscă
Cine este bărbatul care a pornit incendiul de la Parlament. Reacția lui Nicușor Ocheană când a auzit ce pedeapsă riscă

Bărbatul care a pus pe jar forțele de securitate pentru că a provocat intenționat un incendiu la Palatul Parlamentului a fost identificat și arestat preventiv pentru 30 de zile.

Avertismentul viitorului comisar pentru Apărare al UE. Când ar putea Putin să fie gata de o confruntare cu Europa
Avertismentul viitorului comisar pentru Apărare al UE. Când ar putea Putin să fie gata de o confruntare cu Europa

Uniunea Europeană trebuie să-şi întărească rapid apărarea, deoarece Rusia ar putea fi pregătită pentru o confruntare în şase până la opt ani, a declarat Andrius Kubilius, desemnat pentru a deveni primul comisar al UE pentru apărare.