Horoscopul zilei de 8 octombrie

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

BALANTA
Se rezolva o serie de lucruri care va nemultumeau in ultima vreme pe de o parte, pe de alta parte banii pe care contati vor mai intarzia sau veti avea mai multe cheltuieli. Un cadou, o reusita in plan personal, vine cineva de la un drum lung, poate avea loc o revedere emotionanta.

SCORPION
E momentul sa dati curs unei oferte de colaborare sau s-a ivit ocazia sa vindeti ceva, targuiti-va pana obtineti ce considerati ca vi se cuvine. O problema de sanatate se rezolva cu conditia sa va vada un medic si sa va spuna ce tratament sa luati.

SAGETATOR
Veti beneficia de ajutorul celor din conducere sau or fi alti oameni sus pusi cu dare de mana care pot sa va finanteze niste proiecte. Strangeti randurile, ii sunati pe cei cu care v-ati mai petrecut timpul liber, concediile si o sa stabiliti iarasi o zi, o ora de intalnire.

CAPRICORN
O sa aveti de semnat niste acte pentru angajare sau sunteti transferati de pe un post pe altul, pare sa fie o avansare, nu va ganditi la altceva. Una dintre prietenele care a fost in permanenta in preajma voastra nu numai ca nu va mai poate ajuta, dar are si ea la randul ei nevoie de suportul vostru moral.

Citește și
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

VARSATOR
Va trebui sa va descurcati cu forte proprii, persoanele care va imprumutau bani sau va sustineau din alte puncte de vedere fie sunt plecate, fie au golit sacul. Chiar daca nu veti primi in decursul urmatoarelor doua saptamani o suma importanta de bani, nu va ingrijorati ca pana la urma ii veti lua.

PESTI
Ati putea achita integral un credit ca sa mai faceti altul sau sa faceti rost de bani de la cineva din familie, dintre rude si sa scapati de infernul datoriilor. Niste prieteni va tot cheama sa le faceti o vizita in alta localitate, poate sunt in strainatate si le dati un raspuns.

BERBEC
Se poate sa pice intelegerea referitoare la salariul pe care vi-l poate da un angajator, sa nu se mai potriveasca deloc suma de care vorbea ieri cu cea de azi. Luptati-va pentru ce aveti voi nevoie. Va trebui sa dislocati o suma de bani din fondul de rezerva ca sa va platiti consultatia la doctor, analizele medicale si sa achitati si reteta.

TAUR
Incepe sa va lipseasca o persoana care e plecata de-o vreme sau ati rupt relatiile si o sa va cam doara sufletul, vedeti daca se poate face ceva. Colaborarea cu o persoana de sex feminin nu va mai fi la fel de stransa pentru ca-i lipseste ceva, persoanei.

GEMENI
O sa reactualizati tot felul de acte, mai verificati pe diverse site-uri daca v-a fost acceptat CV-ul pentru eventualele colaborari, o sa aveti parte de confirmari. O sa reluati demersurile referitoare la banii pe care i-ati cerut datornicilor, ca doar asa va sporiti sansele sa-i luati.

RAC
Ca sa obtineti un act de proprietate o sa luati la rand diverse firme, agentii apoi birouri notariale sa legalizati toate actele pana la ultimul. Va ganditi si la putina miscare sa va mentineti conditia fizica si sa-i antrenati si pe copii, sa nu devina sedentari, anchilozati.

LEU
Vi se poate aproba, voua sau copiilor, transferul dintr-o grupa de studiu in alta si sa va ocupati de aici incolo de ceva care va place, sa nu devina corvoada. Se pare ca v-ati decis sa cumparati diverse lucruri pentru casa, se poate si in rate sau cu banii pe loc, dar unul cate unul.

FECIOARA
Treceti in revista sursele de la care aveti de incasat bani si o sa sunati sa-i cereti, sa le reamintiti debitorilor sa nu intarzie cu plata si poate o parte din ei ii duceti la banca.  Reuniune amicala, sarbatoriti pe cineva, o fi un eveniment prin targ, pare sa fie un prilej de bucurie.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele

Daca, de exemplu, Capricornii vor avea de tras in prima parte a anului si trebuie sa se inarmeze cu rabdare, Pestii, vedetele lui 2010, vor avea putine momente in care trebuie sa aiba grija ce spun sau ce decizii iau.

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul
Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul

Un oficial de rang înalt din Hamas a declarat pentru AP că grupul islamist militant este dispus să accepte un armistițiu de cinci ani sau mai mult cu Israelul.

 

Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale
Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale

Alte trei bănci au câștigat procesele cu Autoritatea Națională a Consumatorilor, care le obligase să emită scandețare cu rate egale la credite pentru toși clienții. La acest moment sunt cinci instituții bancare care au avut căștig de cauză.