Horoscopul zilei de 8 noiembrie

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

SCORPION
Noutati in plan personal, apare cineva in viata voastra si o sa puteti demara o afacere sau sa definitivati niste cursuri, sa capatati o alta specializare. S-ar putea sa castigati un ban in plus, pentru ca veti semna un contract de colaborare.

SAGETATOR
O sa luati parte la un eveniment care sa va readuca in mijlocul unei multimi, lucrati la ceva sau sarbatoriti ceva, pe cineva. Va parvin niste bani si la fel de bine puteti primi un cadou, o invitatie in oras, e o efervescenta in sufletul vostru.

CAPRICORN
Foarte posibila veste buna care sa va dea un imbold sa cautati niste oameni priceputi cu care sa munciti la un proiect, care in mod sigur va aduce profit. E momentul sa va ingrijiti de sanatate , sa nu lasati sa se agraveze o boala, ca o sa dati de belea daca nu va duceti la doctor.

VARSATOR
Se contureaza o promovare, urmata de niste bani, probabil, sau sefii or sa va recompenseze altfel, va dau niste zile libere sau o prima. Exista o speranta sa va puteti intelege cu un partener de afaceri cu o fire mai exploziva, cedati voi.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

PESTI
Ati putea obtine o bursa de studii sau sa va luati bilete la pret redus pentru Revelion, pentru vacanta de iarna, e ceva care sa merite banii. O convocare la un gen de activitate care sa va puna in valoare calitatile si sa primiti o gradatie, un calificativ extra.

BERBEC
O persoana din trecutul sentimental incearca marea cu degetul sa vada daca mai e cale de intoarcere la voi, sa mai dati o sansa acestei relatii. Ati putea face rezervare la un hotel fie prin tara pe undeva, fie in strainatate, segmentul deplasari e activ si e rost de plecare.

TAUR
Oferte de lucru, poate fi una pe termen scurt, dar se poate sa fie un contract permanent daca aveti nemultumiri la actualul serviciu. Va pot intra niste bani si sa puteti plati o taxa, un impozit ceva ce ar fi atras niste penalizari in caz de neplata la termen.

GEMENI
Intrevederi, negocieri si la final puteti bate palma pentru niste afaceri, activitati comerciale sau din cele care tin de comunicare, legate de invatamant. Ati putea lamuri o situatie care se refera la relatia sentimentala si sa dispara orice urma de suspiciuni referitoare la fidelitate.

RAC
Pare sa fie mai mult de lucru la serviciu, dar unii dintre voi puteti avea o perioada incarcata acasa, sunt preocupari gospodaresti de sezon, poate. Se contureaza o suma de bani de la serviciu si o sa va descurcati cu plata facturilor lunare.

LEU
Dizlocati o suma de bani pentru renovare, reparatii, inlocuirea pieselor invechite, deteriorate din locuinta si neaparat pentru o consultatie la doctor. E un reviriment in sfera sentimentala, o veche pasiune poate renaste sau alta nou-nouta sa va ia cu ameteala.

FECIOARA
Veti repurta un succes la scoala sau la examene, interviuri, la activitati sportive la cele care tin de colectivitate, o sa fiti incantati de rezultate. Poate va luati niste piese de mobilier, va puneti termopane, gresie, faianta si banii se duc.

BALANTA
O sa puteti semna niste acte pe care le-ati tot plimbat de colo colo si de abia acum o sa va bage si pe voi cineva in seama si o sa primiti diverse aprobari. O sa lucrati mult mai bine in echipa, fie la scoala, fie la serviciu si o sa aveti parte de succese, plus de niste bani.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele

Daca, de exemplu, Capricornii vor avea de tras in prima parte a anului si trebuie sa se inarmeze cu rabdare, Pestii, vedetele lui 2010, vor avea putine momente in care trebuie sa aiba grija ce spun sau ce decizii iau.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

Românii blocați în Dubai acuză că au fost lăsați de izbeliște de birocrații plătiți din banii tuturor. „Ne-au cam jecmănit”
Românii blocați în Dubai acuză că au fost lăsați de izbeliște de birocrații plătiți din banii tuturor. „Ne-au cam jecmănit”

Sute de români blocaţi de marţi în Dubai după inundațiile istorice care au lovit Emiratele Unite Arabe au început să sosească în țară.