Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2010!


Ultimul update: Joi 18 Octombrie 2012 02:00
Data publicarii: Vineri 08 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Horoscop

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi!

CAPRICORN - Se poate sa va dati intalnire cu niste parteneri de afaceri, ca sa puneti la punct o activitate in care va veti implica - poate - de luni incolo.

VARSATOR - O sansa de bani si o posibilitate de a descoperi la doctor cauza unei suferinte - poate ies analizele pe care le-ati facut luna trecuta.

PESTI - Daca n-ati reusit sa plecati nicaieri de Revelion, poate va adunati resursele - energetice si financiare si dati o fuga la aer curat.

BERBEC - Poate-ar trebui sa mai completati niste foi, fise ca sa va luati odata banii, pentru ca fara un mic impuls nu pot ajunge in cont.

TAUR - O chestiune legata de scoala, de gradinita copilului, a nepotelului - de un act pe care ar trebui sa-l legalizati - se rezolva - cu rabdare!

GEMENI - Faceti rost de bani si o sa va croiti drum pana la prietenii din orasul vecin, sa zicem, si o sa va prinda bine sa schimbati aerul, peisajul.

RAC - O sa va puteti permite unele cheltuieli, poate pentru ca scoateti banii din fondul de rulment al familiei si rezolvati prioritatile, urgentele.

LEU - Bani si timp - asta parc-ar trebui sa investiti in amenajarea locuintei sau in reparatii, pe ici pe colo - vine weekend-ul poate va ocupati de acest aspect.

FECIOARA - Macar in orele libere poate va duceti la o sala de sport, la antrenament, sau ii trimiteti pe copii cu legitimatia respectiva - trebuie profitat de un abonament.

BALANTA - Va pot intra niste bani si sa cumparati, in sfirsit ce va rugase unul dintre parinti, sa-i faceti si lui o bucurie - din suflet.

SCORPION - Libertate de miscare la voi - o s-ajungeti acolo unde v-ati dorit, si o sa le faceti o mare bucurie celor care v-asteapta, probabil, de pe la Craciun.

SAGETATOR - S-ar zice ca n-o sa va sperie faptul c-o sa intrati iarasi la cheltuiala! Puseserati deoparte o suma tocmai pentru astfel de situatii - de criza!

Tags: horoscop,

Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2010!
Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2010!
Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2010!
VIDEO PROTVPLUS.RO