Horoscopul zilei de 7 octombrie!

07-10-2009 00:00


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi!

BALANTA
Demarati tot felul de proiecte ca sa obtineti macar in parte aprobari, sustinere din partea celor cu bani, cu putere de decizie si a colaborarilor.

SCORPION
O sa va-ncante ideea unei activitati de timp liber - poate sa fie si platita - ca puteti pune in practica idei, sa fie ceva constructiv care sa va faca bine mental, sufleteste.

SAGETATOR
Se rezolva o problema de serviciu, poate luati si niste bani, incepeti sa va organizati altfel munca, sa fiti mult mai eficienti decat inainte.

CAPRICORN
Parc-ar depinde de voi daca sa va lasati antrenati intr-un proiect nou, sa vi se dea o functie sau sa ramaneti la acelasi nivel - va ganditi.

VARSATOR
Or sa va acapareze problemele casei, chemati pe cineva sa repare, sa monteze un raft, un cuier, un dulap, sa puneti casa la punct.

PESTI
Veti fi chemati la un casting, poate trebuie sa dati un examen, totul e sa nu va lasati coplesiti de emotii, ca sa iasa la iveala pregatirea voastra profesionala.

BERBEC
Va puteti intelege cu partenerii de afaceri sa incheiati un contract, sa gasiti un spatiu de inchiriat sa va faceti un sediu - poate fi ceva nou-nout.

TAUR
In vederea unei deplasari, faceti cumparaturi, rezervati bilete, vorbiti cu cei de la destinatie sa pregateasca o camera, sa v-astepte la gara, la aeroport.

GEMENI
O sa fie alergatura pana sa vedeti ca afacerea voastra prinde contur si vin si banii - asta pentru ca nu-i veti gasi la locul lor pe toti colaboratorii, pe intermediari.

RAC
Va costa mult reparatia masinii sau taxele anuale pentru scoala, pe ceva se vor duce multi bani din bugetul familiei - sa speram ca-i aveti.

LEU
O confirmare ca vi s-au semnat niste hartii, ca o sa fiti numiti intr-o functie noua, ca veti primi din partea conducerii ce ati cerut ca sa mearga totul struna.

FECIOARA
Vi se acorda mai multa incredere, sefii va plaseaza intr-o postura inedita si o sa faceti tot posibilul sa nu-i dezamagiti - o s-o luati ca pe o provocare.

Tags: horoscop,

VIDEO PROTVPLUS.RO