Horoscopul zilei de 7 mai!

07-05-2010 00:00


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi!

TAUR
O serie de lucruri marunte pe care le-ati amanat de pe o zi pe alta se cer urgent rezolvate, sa nu ajungeti pe lista datornicilor.

GEMENI
Veti beneficia de unele favoruri, poate vi se da o zi libera de la serviciu, vi se permite sa platiti luna viitoare o rata, o factura sau beneficiati de reduceri.

RAC
O sa acceptati cu mare drag sa va exprimati o parere, sa puneti umarul la treaba, sa iasa ceva frumos de calitate dintr-o colaborare.

LEU
Renaste speranta, poate vi se si implineste acel vis de a fi alaturi de cineva pe care, desi ati incercat, n-ati putut sa il inlocuiti pentru ca e unic, normal.

FECIOARA
Se contureaza ceva nou la serviciu, o noua perspectiva, un job greu de refuzat si o sa va acomodati destul de rapid cu situatia respectiva.

BALANTA
Oti fi in tratative pentru o casa, pentru un job, o colaborare, ramane sa luati o decizie, sa nu lasati prea mult de la voi si dupa aceea sa va para rau.

SCORPION
Sunteti increzatori si o sa dati randament bun la treaba, puteti rezolva si partea birocratica a unei afaceri care se blocase pe undeva.

SAGETATOR
Posibila reuniune de grup, ca sa nu-i zicem sedinta, desi putem, in care se va dezbate un plan de actiune, o fi o competitie cu miza serioasa.

CAPRICORN
Trebuie sa rezolvati problema datoriilor pentru ca o sa va fie din ce in ce mai greu daca nu le lichidati in cel mai scurt timp posibil.

VARSATOR
O veste care va ridica moralul, o fi referitoare la sosirea cuiva sau va anunta cineva ca aveti de luat bani, ca vi s-a aprobat o cerere.

PESTI
Ati putea pleca de astazi acolo unde n-ati mai ajuns acum vreo doua saptamani - de data asta contextul e favorabil, dati sfoara-n tara, printre prieteni.

BERBEC
O sa va ajute niste prieteni sa depasiti o situatie critica, sa fie alaturi de voi cand cei care s-au oferit sa va sustina au dat bir cu fugitii.

Tags: horoscop,

VIDEO PROTVPLUS.RO