Horoscopul zilei de 6 octombrie

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

BALANTA
Confirmari pe mai multe planuri, o sa puteti legaliza niste acte, sa incasati o suma de bani, sa capatati un statut stabil, sa fiti stapani pe situatie. Va cauta cineva care s-ar putea sa va ofere ceva de lucru, pare sa fie un interes comun la mijloc si e perfect.

SCORPION
O perspectiva mai clara, vi se limpezesc gandurile, o sa stiti incotro s-o apucati si ce anume aveti de facut si o sa se "aseze" frumos lucrurile. Poate va parvine rezultatul unor analize medicale si o sa aflati ce tratament va poate vindeca.

SAGETATOR
Exista in jurul vostru oameni care va sustin si fara sa le-o cereti, ba chiar vin ei cu sugestii, intervin in favoarea voastra pe la cei care iau decizii. Oferta de colaborare, poate fi vorba despre o activitate care sa reflecte inspiratia, creativitatea voastra si sa acceptati oferta.

CAPRICORN
Se iau decizii la nivel inalt referitoare la profesie, la locul vostru, la pozitia intr-o ierarhie si o sa va puteti spune si voi punctul de vedere. Se poate sa primiti o invitatie la o ceremonie, la o conferinta de presa, o fi un concurs, ceva la care si voi sa aveti ceva de spus.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

VARSATOR
Sunt sanse mari sa primiti niste aprobari, sa definitivati o situatie, sa obtineti o diploma, o gradatie, ca apoi sa puteti castiga mai multi bani. Tineti legatura cu cineva care se ocupa de o afacere, fie in scop de relaxare, fie in interes de serviciu sa fixati amanuntele.

PESTI
O sa puteti rezolva o serie de lucruri care pareau imposibil de realizat si o sa faceti progrese atat in viata personala cat si in cea profesionala. Veti gasi o varianta salvatoare de a plati o rata sau facturile lunare si o sa va eliberati de stresul de genul asta.

BERBEC
Un schimb de opinii cu sefii, cu partenerii de afaceri si o sa puteti semna un contract dupa cateva runde de negocieri, pare sa fie avantajos. O intelegere scrisa cu partenerul de viata, fost, actual in privinta unor drepturi pe care vreti sa le obtineti sau la care sa renuntati.

TAUR
E de rezolvat o problema de serviciu si sa trebuiasca sa va inscrieti intr-o audienta, sa discutati fata-n fata cu cei de care depindeti. Un drum la notar si se va autentifica acel act care va lipsea si fara de care nu puteti vinde sau cumpara o casa.

GEMENI
Vi se acorda un titlu, un bonus, o legitimatie care va permite accesul la o sala de sport, la niste cursuri speciale, e o perioada numai buna ca sa va instruiti. Relatia voastra de cuplu pare sa fie mult mai stabila si se indreapta vertiginos spre logodna, casatorie, spre statutul de parinti.

RAC
Inca mai aveti timp, speram si bani, sa va renovati locuinta, sa reparati cate ceva care s-a deteriorat, daca nu cu forte proprii, poate platiti pe cineva. Va interesati de starea de sanatate a parintilor sau a unor rude si o sa contribuiti si voi cu bani poate sau sa le cumparati medicamente.

LEU
O sa puteti lua o aprobare, un examen, sa fiti admisi intr-o alta etapa de studiu, de lucru si o sa aveti alt moral, o sa fie bucurie mare. Sanse de a pleca intr-o calatorie, poate prindeti si ceva reduceri la cazare, la transport si o sa fie o reusita de grup.

FECIOARA
Se rezolva situatia banilor, o sa puteti lua cu imprumut sau sa va protejati banii, ii puneti intr-un cont ca sa nu mai cheltuiti, sa nu-i aveti la indemana. Puteti semna un contract si sa luati si ceva bani in avans, oricum o sa fiti incantati de ceea ce veti obtine la capatul zilei.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele

Daca, de exemplu, Capricornii vor avea de tras in prima parte a anului si trebuie sa se inarmeze cu rabdare, Pestii, vedetele lui 2010, vor avea putine momente in care trebuie sa aiba grija ce spun sau ce decizii iau.

Recomandări
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă

Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.

Rusia a început operațiunea de a „paraliza” livrările militare din Occident către Ucraina. Prima țință distrusă de Putin
Rusia a început operațiunea de a „paraliza” livrările militare din Occident către Ucraina. Prima țință distrusă de Putin

Rusia şi-a intensificat atacurile asupra reţelei feroviare ucrainene pentru a ”paraliza” aprovizionările militare cu material din Occident - în vederea unei noi ofensive -, declară vineri un oficial ucrainean de rang înalt în domeniul securităţii AFP.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.