Horoscopul zilei de 6 mai!

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi!

TAUR
A sosit momentul in care trebuie sa faceti o alegere: duceti mai departe un proiect, va luptati in continuare cu autoritatile de la care vreti aprobari sau luati o pauza.

GEMENI
Se poate rezolva o problema legata de masina, s-o reparati, sa va luati alta sau sa incepeti sa circulati cu metroul, cu transportul in comun, faceti o economie.

RAC
O sa rezistati pana la urma tentatiei de a investi in ceva de care n-aveti neaparat nevoie si e foarte scump, iar prioritare sunt ratele la banca.

LEU
Ati putea vinde sau cumpara o locuinta pentru ca urmeaza sa v-alegeti cu ceva, fie cu bani, fie cu o proprietate, asa ca analizati variantele.

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

FECIOARA
Exista o persoana influenta la care puteti apela sa va gaseasca ceva de lucru, sa va initieze poate intr-o meserie de care va simtiti atrasi.

BALANTA
Propunere avantajoasa, fie de lucru, fie de plecat in vacanta, intr-o excursie, va consultati cu partenerul de viata, cu familia, vedeti ce zic ai vostri.

SCORPION
Poate ca n-o sa va bucurati de prea mare trecere in fata sefilor, dar nu inseamna ca nu le puteti reaminti despre ce i-ati rugat si ce v-au promis.

SAGETATOR
Se vor regla unele chestiuni care tin de serviciu si o sa va implicati mai mult pentru ca o sa va si placa, n-o sa mai lucrati din constrangere

CAPRICORN
Posibile plati de facut, vedeti de unde scoateti banii de chirie, de intretinere, sa nu lasati sa se adune restante, datorii, sa va sufoce.

VARSATOR
O sa va contacteze cineva care vrea sa lucrati impreuna, acum e de vazut daca o sa va intelegeti in privinta conditiilor care nu-s de lux.

PESTI
Aveti spor la activitatile de tip birocratic si o sa va alegeti cu un set complet de semnaturi, sa puteti incepe si voi alt proiect, alta munca.

BERBEC
Va pot intra, dar va pot si iesi, bani, trebuie sa fiti cu ochii pe ei sa nu zboare toti odata ca sub o astfel de tesatura astrala cam asa se petrec lucrurile.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele

Daca, de exemplu, Capricornii vor avea de tras in prima parte a anului si trebuie sa se inarmeze cu rabdare, Pestii, vedetele lui 2010, vor avea putine momente in care trebuie sa aiba grija ce spun sau ce decizii iau.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.