Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2010!

06-01-2010 00:00


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi!

CAPRICORN
Un castig daca n-or fi bani macar o confirmare c-ati avut dreptate intr-o chestiune in care va erau puse la indoiala spusele, parerile, rationamentul.

VARSATOR
Va dati tot interesul sa creati o atmosfera placuta, creativa, daca se poate, sa incepeti sa puneti in aplicare o idee, sa porniti de pe-acum un proiect.

PESTI
Pregatiti cuiva o surpriza si o sa scoateti ceva bani din buzunar, fara urma de regret, ca e o persoana care merita toata atentia si dragostea.

BERBEC
E posibil sa intrati in negocieri pentru un job, sa castigati un contract, sa va implicati intr-o colaborare, un job particular sa nu v-o ia altcineva inainte.

TAUR
O sa luati legatura cu cineva aflat pe undeva prin lume sau doar in celalat capat al tarii sa lamuriti o situatie, sa faceti sa ajunga un colet la unul dintre voi.

GEMENI
Se prea poate sa va duceti glont la banca sa cereti niste bani, probabil dobanda de pe urma vreunui depozit sa nu fie nevoie sa desfiintati depozitul.

RAC
Aveti mai multe aspecte de lamurit, afaceri de pus la punct, va trebui sa incasati si niste bani si probabil nu s-au completat toate formalitatile.

LEU
Va-ngrijiti de casa, poate trebuie sa faceti iarasi aprovizionarea, sa faceti poate plinul la masina, sa luati ce va trebuie pentru onomastica de maine.

FECIOARA
O sansa de bani, un rest de anul trecut, o completare - binevenita - oricand! Va-ntalniti poate cu cineva drag care va face un cadou - ceva frumos!

BALANTA
Aflati imediat cam la ce suma se ridica suplimentul acela salarial care se poate sa fie inclus in salariu - e un bonus, o sa vedeti - ceva tot e.

SCORPION
O sa vi se aprobe o cerere care va ia o greutate de pe umeri, se rezolva ceva si o sa vi se comute interesul pe alt segment - care pretinde atentie.

SAGETATOR
Inca o transa de bani - mai mult de cheltuit decat de incasat - dar n-o sa va surprinda - o fi ziua unui apropiat maine si va duceti sa-i luati un cadou.

Tags: horoscop,

VIDEO PROTVPLUS.RO