Horoscopul zilei de 5 octombrie

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

BALANTA
O sa aveti spor la tot felul de activitati pentru care, in mod normal, nu aveti chef, dar acum or sa va ajute niste prieteni sau rude. Se poate sa incasati o suma mai mare de bani, sa obtineti un credit bancar sau un supliment salarial, poate.

SCORPION
Sunteti intr-o forma de zile mari, aveti energie, inspiratie, sunteti creativi si o sa faceti progrese si in viata personala si in cea profesionala. Prietenii se aduna in jurul vostru, va sfatuiti, impartiti responsabilitatile si o sa aiba toata lumea de castigat.

SAGETATOR
Demarati un proiect, strangeti randurile ca sa lucrati in echipa, sa iasa un lucru de calitate si de amploare, o sa fie mult de lucru. Sanatatea de tinut sub observatie, de facut sau de refacut niste analize si sa aveti grija si de familie.

CAPRICORN
Se poate sa aveti mai multe obligatii de serviciu, de care trebuie sa va achitati, dar sa se contureze niste bani in perspectiva, prime, beneficii. Poate ar trebui sa fiti mai toleranti cu persoanele tinere, astazi nu prea sunt in forma, o sa fie perfect daca reduceti pretentiile.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

VARSATOR
Posibila deplasare, excursie, cu datele modificate, veti pleca mai tarziu decat programaserati si in alta companie, sa vedem daca sunteti si de acord cu noua oferta. E posibil sa nu mai gasiti loc intr-o anume grupa de studiu si sa optati in favoarea alteia, sa alegeti alta disciplina.

PESTI
Intalnire cu cineva care o sa va sustina macar un punct de vedere daca nu si financiar sau cu ce oti fi avut nevoie sa va ingrijeasca, sa zicem, copiii. Sanatatea are o supraincarcatura de care e bine sa scapati cat mai repede, medicul o sa stie ce sa va recomande.

BERBEC
Apar unele divergente de opinii intre voi si partenerii de afaceri, totul e sa veniti cu niste argumente sa-i puteti combate si sa nu va certati. Se va regla situatia de cuplu dupa ce o sa spuneti clar si raspicat ce nu va convine, o cearta in sine nu rezolva.

TAUR
E de luptat pentru ca situatia de la slujba sa devina mai buna, sa luati si bani, sa va ramana timp si pentru familie, vorbiti cu sefii. O sa faceti rost de mai multi bani prin intermediul unei banci, faceti un credit sau vindeti ceva si depuneti banii in banca.

GEMENI
O zi de facut plati la scoala, la gradinita, la clubul la care sunteti abonati, voi, copiii, ati mai avea si intretinerea de platit, facturi lunare. Pana la urma o cearta de indragostiti ar rezolva problema care erodeaza relatia, ca va puteti impaca usor dupa aceea.

RAC
Se va semna si acel act de proprietate sa nu mai existe discutii pe tema asta cu rudele, sa stie fiecare pe ce e stapan. O problema de sanatate, a voastra sau a cuiva din familie, o sa va dea batai de cap si e bine sa aveti si ceva bani pusi deoparte.

LEU
E zi de salariu sau va inapoiaza cineva o datorie, sunt ceva bani pe care-i veti rula si o sa puteti plati si niste facturi. Pot aparea ceva dificultati in sfera comunicarii, la examene, la redactarea unor acte, poate nu aveti cea mai buna inspiratie la scris.

FECIOARA
Negocieri, o sa va ridicati de la masa tratativelor de-abia dupa ce obtineti ok-ul pentru contractele pe care le aveti in dezbatere si pe care vreti sa le semnati.  Se fac presiuni sa scoateti sume de bani din buzunar, sa achitati urgent niste facturi, o rata, poate.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele

Daca, de exemplu, Capricornii vor avea de tras in prima parte a anului si trebuie sa se inarmeze cu rabdare, Pestii, vedetele lui 2010, vor avea putine momente in care trebuie sa aiba grija ce spun sau ce decizii iau.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.