Horoscopul zilei de 30.09.2010

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

BALANTA

Incepeti o viata noua: poate va casatoriti, poate va cumparati o casa, va lansati in afaceri sau va apucati de studii. O persoana mai in varsta, cu experienta, o sa va acorde ajutorul de care aveti nevoie. Va fi salvarea voastra, bucurati-va!

SCORPION

Apar unele urgente in familie: poate trebuie redactat un act la notar, trebuie sa vindeti o proprietate si, apoi, s-o impartiti cu rudele. E momentul sa va ingrijiti de sanatate, sa respectati indicatiile unui medic, sa nu va tratati de capul vostru.

Citește și
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

SAGETATOR

Intrati la cheltuiala pentru ca poate ati gasit prin targ ceva care trebuie. O fi pentru casa, pentru familie, si atunci nu va mai uitati la bani. Invitatie la un eveniment la care o sa va intalniti cu multa lume. O sa va simtiti bine, o sa reinnodati niste relatii.

CAPRICORN

Se fac presiuni ca sa luati cat mai repede o decizie referitoare la un contract de munca, la o materie de studiu, doctorat, masterat. Trebuie sa faceti niste alegeri. Problemele de cuplu care va nemultumesc se pot discuta. Or sa se si gaseasca solutii, cu conditia sa fie bunavointa de ambele parti.

VARSATOR

O sa faceti rost de bani fie de la slujba, fie din surse particulare si o sa va mai relaxati din punctul asta de vedere, ca veti avea cu ce sa platiti facturile. Daca simtiti ca e ceva in neregula cu sanatatea, faceti o programare la medicul de familie, ca sa va consulte neaparat.

PESTI

Poate va trebui sa scrieti un memoriu, o intampinare ca sa vi se recunoasca niste drepturi de proprietate sau dreptul de a vizita un copil dintr-o fosta relatie, o casatorie. Tineti legatura cu niste oameni aflati la mare distanta, in tara sau in afara, ca sa stabiliti ziua in care va intalniti acolo sau la voi acasa.

BERBEC

S-ar putea sa nu fiti de acord cu propunerile mai marilor vostri, referitoare la activitatea profesionala. O sa va exprimati punctul vostru de vedere. In demersurile care tin de spatiul locativ sau de un eveniment festiv, o nunta, un botez, va vor sustine atat parintii, cat si socrii actuali sau viitori.

TAUR

Se contureaza o deplasare in interes personal. Poate fi un weekend prelungit, chiar si peste hotare. Cu banii, sunteti un pic stramtorati, dar va descurcati si cu bugetul de criza. In continuare pot aparea disensiuni intre voi si partenerul de viata, dar trebuie luptat zilnic pentru echilibru.

GEMENI

O sa cheltuiti, poate, mai mult decat v-ati propus, dar poate ati uitat de niste plati si daca le amanati o sa riscati, probabil, sa depasiti termenul de plata. Mergeti impreuna cu copilul sau doar voi sa va luati un abonament la o sala de sport, sa practicati un sport de placere, de amatori.

RAC

Poate ca de multa vreme trebuia vorbit cu seful, ca sa va acorde niste inlesniri, sa va dea zile libere sau un plus salarial. Acum aveti voi curajul sa-i cereti ce-aveti nevoie. O sa va caute acea persoana careia aveti atat de multe lucruri sa-i spuneti si o sa aveti ocazia sa auziti ce are si ea sa va spuna.

LEU

Situatia incordata de la serviciu se poate detensiona, dar cu tact, altminteri se agita toate spiritele si n-o sa va puteti vedea de treaba, sa definitivati proiectele. Se poate sa revina dureri mai vechi si sa nu va treaca pana nu luati tratamentul corespunzator.

FECIOARA

O sa cheltuiti cat mai putin ca sa puneti bani deoparte. Aveti voi un obiectiv care necesita o suma importanta de bani si o sa reusiti sa-l atingeti. Ati putea semna un contract de colaborare si sa fiti incantati de suma de bani care vine in completarea salariului.

Articol recomandat de sport.ro
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Citește și...
Vibratia zilei: Gasim solutii inteligente pentru problemele pe care le avem
Vibratia zilei: Gasim solutii inteligente pentru problemele pe care le avem

Cu siguranta, fiecare dintre noi are o lista intreaga cu tot felul de maruntisuri pe care nu le-a rezolvat de-a lungul timpului si care trebuie taiate, rand pe rand, de pe lista.

Recomandări
FMI: Războiul din Ucraina face ca economia Rusiei să crească anul acesta mai rapid decât toate economiile avansate
FMI: Războiul din Ucraina face ca economia Rusiei să crească anul acesta mai rapid decât toate economiile avansate

Rusia s-a adaptat la ”noua normalitate”, iar trecerea sa la economia de război, pe fondul agresiunii pe care o derulează împotriva Ucraina, a făcut FMI să estimeze că economia sa va crește anul acesta mai rapid decât ale statelor avansate.

Care ar fi cauza exploziei de la blocul din Craiova. O persoană a murit, alte trei au ajuns la spital
Care ar fi cauza exploziei de la blocul din Craiova. O persoană a murit, alte trei au ajuns la spital

Cauza probabilă a exploziei de la blocul din Craiova, în urma căreia o persoană a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, este o posibilă acumulare de gaze.

Cod galben de vânt puternic în mai multe județe şi Bucureşti. În unele zone noaptea se va forma brumă
Cod galben de vânt puternic în mai multe județe şi Bucureşti. În unele zone noaptea se va forma brumă

Vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, până sâmbătă dimineaţă, iar în unele zone noaptea se va forma brumă, anunţă meteorologii.