Horoscopul zilei de 28.09.2010

Neti Sandu

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

BALANTA

Se poate sa va gasiti ceva nou de lucru si ca extrajob. Daca va incanta ideea, poate va faceti timp peste program, ca sa va suplimentati veniturile. O sa primiti suport financiar din partea cuiva mai in varsta care va renunta la unele placeri, ca sa va plateasca ratele.

SCORPION

Dispuneti de mai multe resurse interioare ca sa puteti face fata tuturor greutatilor, sa le invingeti, sa deveniti mai increzatori in fortele proprii, mai puternici.  Ati putea veni de hac unor dureri, daca va duceti la medic sa va consulte si sa va recomande un tratament mai puternic.

Citește și
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

SAGETATOR

Veti afla o parte din raspunsurile pe care le asteptati de la cei cu care veti sta la masa negocierilor si de aici incolo voi decideti daca veti lucra impreuna sau nu. Pe de alta parte, intalnire de suflet. Totul pare sa fie in regula, dar simtiti totusi ca mai sunt niste lucruri trecute sub tacere.

CAPRICORN

Va orientati spre o banca de la care puteti lua bani, sub forma de credit sau la care sa va depuneti economiile ca sa nu mai fiti tentati sa cheltuiti banii. Va asociati cu niste oameni fie sa petreceti timpul liber comun, sa va distrati, fie sa lucrati la un proiect care va place.

VARSATOR

Rezultat favorabil de la o comisie de examinare! O sa va puteti atinge obiectivele propuse, sa castigati un titlu, un proces, sa luati bani, diverse. Trebuie sa trimiteti un raspuns de confirmare, ca va duceti acolo unde sunteti asteptati. Poate e vorba despre alta tara.

PESTI

O sa cadeti la o intelegere cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii si o sa puneti lucrurile la punct, ca sa castige toata lumea, altminteri se destrama relatia. E posibil sa le faceti alor vostri o surpriza cu banii pe care s-ar putea sa ii incasati de undeva.

BERBEC

Demersuri in forta, ca sa recuperati niste bani, sa avansati cu actele fara de care nu va puteti misca in nicio directie. Nu pierdeti timpul! Actionati! Aveti sanse, deseara, sa lamuriti o chestiune legata de relatia de cuplu, de stabilitate si incredere reciproca.

TAUR

Or sa va intre niste bani, dar nu vor fi, se pare, suficienti sa va platiti toate datoriile. Pe unele probabil le veti amana. Poate va trebui sa faceti niste drumuri in plus ca sa obtineti o legalizare, mai ales daca sunteti presati de timp.

GEMENI

Vi se propune sa lucrati macar in regim de colaborare. Oricum, apar noutati legate de sfera profesionala si din interiorul serviciului, de la actualul job. O veste buna, o prezenta agreabila, un cadou, o realizare in plan personal. Poate fi doar o promisiune, dar care sa va sustina moralul.

RAC

S-o fi ivit , in sfarsit, ocazia sa investiti banii din cont si, daca-i asa, nu trebuie sa treceti pe langa un astfel de prilej si sa porniti cu toate " motoarele" la actiune. Va mai ganditi daca faceti acum unele reparatii la casa ori la masina sau le amanati din lipsa de bani.

LEU

Ati putea urgenta un demers imobiliar, sa va mutati , sa asigurati familiei un adapost, sa fiti in siguranta. E de insistat, ca altfel nu merge. Trebuie sa aveti grija de sanatate. Sunt accente majore pe aceasta casa astrologica si, deci, programati-va la un consult.

FECIOARA

O rascolire de cont, ca sa va platiti ratele si ca sa va luati toate acele lucruri necesare pe care nu vi le-ati putut lua, pentru ca intotdeauna erau alte prioritati. Ramane sa va hotarati daca prelungiti un contract de munca, o colaborare sau gasiti alte variante mai convenabile in momentul de fata.

Articol recomandat de sport.ro
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Citește și...
Cum ne afecteaza intrarea in zodia Balantei? Afla de la Neti!
Cum ne afecteaza intrarea in zodia Balantei? Afla de la Neti!

Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit, la videochat pe www.stirileprotv.ro, care sunt predictiile astrale pentru urmatoarea perioada, echivalenta cu zodia Balantei.

Recomandări
Localnicii din Brăila povestesc îngroziți incidentul cu drona militară căzută lângă oraș: „Un huruit și pe urmă buuuuum!”
Localnicii din Brăila povestesc îngroziți incidentul cu drona militară căzută lângă oraș: „Un huruit și pe urmă buuuuum!”

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit, joi seară, pe un câmp, la câțiva kilometri de oraș.

Primele imagini cu rămășițele dronei căzute în Brăila. Ce este înscripționat pe ele | FOTO
Primele imagini cu rămășițele dronei căzute în Brăila. Ce este înscripționat pe ele | FOTO

Au apărut primele imagini cu rămășițele dronei militare care s-a prăbușit în Brăila, în Insula Mare.  

A fost deschis cel mai modern aeroport din România. Va deveni al doilea din țară după Otopeni | FOTO & VIDEO
A fost deschis cel mai modern aeroport din România. Va deveni al doilea din țară după Otopeni | FOTO & VIDEO

A fost inaugurat terminalul T4 al Aeroportului Iaşi, vineri, cel mai modern din România.