Horoscopul zilei de 27 august

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

FECIOARA
Situatii cu destul neprevazut, poate va gasiti de lucru, poate aparea sau reaparea cineva care sa va ofere confort afectiv, protectie, sa va iubeasca. Invitatie de mers la o sindrofie diseara sau maine si se pot intampla diverse lucruri inedite.

BALANTA
FAceti rost de bani, vi se rezolva diverse lucruri care v-au tinut blocati, se definitiveaza un statut si o sa aveti un sentiment de eliberare. O surpriza in plan afectiv, va cauta acea persoana care inseamna totul pentru voi si aflati noutati de bun augur.

SCORPION
Posibili bani de la cei carora le-ati imprumutat luna trecuta sau si mai demult si o sa descoperiti cu ei tot felul de goluri care va stresau. Vi se da ocazia sa mai faceti un pas inainte in cariera si e momentul sa va orientati la fata locului, sa nu ratati sansa.

SAGETATOR
Reveniti in cadrul unui grup in care v-ati simtit bine, ati lucrat foarte bine si poate vreti sa repetati experienta si sa adjudecati un nou succes. O sa aflati in cursul zilei de azi cine va iubeste, cui i-a fost dor, unde sunteti asteptati si cate si mai cate.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

CAPRICORN
Posibila reusita in camin, poate va mutati la casa voastra sau va cumparati mobila, reamenajati interiorul sau poate e vorba despre casuta de vacanta. Un musafir surpriza! Poate va treziti cu el la usa sau doar se autoinvita, dar de voi depinde daca va si ajunge.

VARSATOR
Se aduna bani din mai multe surse, probabil, si o sa strangeti un capital daca nu apare nimic neprevazut, nicio urgenta. Si daca eliminati shoppingul. O serie de intalniri care or sa va oboseasca, poate pe unele din ele le reprogramati . Ar trebui sa va menajati.

PESTI
O aparitie surpriza, poate vine cineva mai devreme decat va promisese ori poate vine chiar pe neanuntate fiinta la care va ganditi in permanenta cu drag. O instiintare ca vi s-a aprobat o cerere, ca veti beneficia de niste inlesniri, ca veti primi niste ajutoare din partea cuiva.

BERBEC
Se intampla ceva deosebit la serviciu, poate o sa fiti pusi intr-o postura avantajoasa, poate vi se promit bani daca va incumetati sa lucrati la un proiect foarte greu. O programare la medic n-ar strica, segmentul sanatate e rascolit de Mercur retrograd si s-ar putea sa va doara ceva.

TAUR
Poate avea loc o sedinta la job, se fac anunturi, se impart responsabilitati, vi se permite sa va exprimati punctul de vedere ca sa fie toata lumea de acord. E posibil sa fiti gazda pentru o zi dau doua pentru niste prieteni sau rude, cineva de la drum pare-se.

GEMENI
Veti gasi o solutie sa va faceti program comun cu familia, cu copiii, sa mai dati o fuga pe undeva in vacanta, oricum este vorba despre timpul liber. Intalnire care o sa va aduca bucurie in suflet, un plus de speranta ca relatia de suflet se indreapta spre directia potrivita.

RAC
Faceti monetarul sa stiti de ce bani dispuneti, pana unde puteti ajunge, in ce localitate sa petreceti cateva zile de odihna departe de zgomotul oraselor. O problema de sanatate a voastra sau a cuiva din familie poate recidiva, luati un tratament sa nu stati asa, ca nu e bine.

LEU
O sa intrati la cheltuiala pentru ca abia acum ati fi facut rost de o suma necesara achizitionarii unor obiecte costisitoare sau o fi unul singur, dar scump. O sa le acordati atentie chestiunilor care tin de scoala, de studii speciale la care sa va inscrieti voi sau copiii.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele

Daca, de exemplu, Capricornii vor avea de tras in prima parte a anului si trebuie sa se inarmeze cu rabdare, Pestii, vedetele lui 2010, vor avea putine momente in care trebuie sa aiba grija ce spun sau ce decizii iau.

Recomandări
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă

Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.

Rusia a început operațiunea de a „paraliza” livrările militare din Occident către Ucraina. Prima țință distrusă de Putin
Rusia a început operațiunea de a „paraliza” livrările militare din Occident către Ucraina. Prima țință distrusă de Putin

Rusia şi-a intensificat atacurile asupra reţelei feroviare ucrainene pentru a ”paraliza” aprovizionările militare cu material din Occident - în vederea unei noi ofensive -, declară vineri un oficial ucrainean de rang înalt în domeniul securităţii AFP.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.