Horoscopul zilei de 26 august

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

FECIOARA
O sa reluati o negociere, poate acum va e clar ce aveti de facut, cat sunteti dispusi sa lasati de la voi si care este ultimul vostru cuvant. O sa va puteti recupera niste bani daca veti completa toate formalitatile necesare, sa nu se zica ca nu sunteti cu actele in regula.

BALANTA
Vi se poate implini un vis - sa va gasiti de lucru, sa luati un imprumut de la banca, o casa, o masina sau plecati undeva intr-o vacanta. Poate fi zi de salariu sau poate vin bani din alta parte, o afacere particulara, o colaborare.

SCORPION
O sa cadeti la o intelegere cu niste parteneri de breasla - sa desfasurati o activitate impreuna si stabiliti durata, costurile si cine face parte din echipa. In sfera sentimentala noutati - fiinta iubita e trup si suflet alaturi de voi, iar pentru cei singuri poate aparea cineva.

SAGETATOR
Se va regla situatia de la slujba, poate au avut loc schimbari, s-a modificat incadrarea sau poate acum vi se imbunatateste statutul. O iesire cu grupul de prieteni sa va rupeti un pic de stresul cotidian, sa va refaceti moralul.

Citește și
Avertismentul lui Warren Buffett cu privire la inteligența artificială. Ce a prezis mogulul investițiilor

CAPRICORN
Un proiect de amploare in care va veti implica o sa va ocupe mare parte din timp si o sa conteze daca iese bine la CV si bineinteles la bani. Luati legatura cu o agentie de turism sa va gaseasca bilete mai ieftine, un hotel cu bani putini, cu reducere.

VARSATOR
Or sa va invite niste prieteni pe undeva la munte, la mare, in strainatate si poate nu trebuie sa platiti decat transportul, de restul se ocupa ei. E de perfectat un act ca sa va primiti drepturile, sa puteti deschide niste usi, sa nu aiba nimeni ce comenta.

PESTI
Se observa o reusita, daca nu personala macar in familie sa se intample ceva care sa va dea sentimentul ca sacrificiile voastre n-au fost in zadar. Un drum la banca v-ar scuti de temeri, ca nu stiti cat mai aveti de plata si care este termenul limita al ratelor.

BERBEC
Oferta larga de joburi, aveti de unde alege, sponsori, ati avea de unde sa selectati, practic aveti tot ce trebuie sa incepeti o afacere. Se apropie o suma de bani, o puteti primi azi, dar se poate si maine, sfera financiara e activata, deci e in regula.

TAUR
Aveti multe pe cap in perioada asta, dar la fel de multe veti rezolva, va luati si banii, obtineti si semnaturi, accepturi, confirmari. Aflati de un proiect la care ati putea pune si voi umarul daca nu aveti alte planuri, alte obligatii contractuale fata de altii.

GEMENI
Din banii pusi deoparte o sa scoateti sa-i trimiteti pe copii undeva sau sa platiti diverse cursuri la un club sportiv sau acolo unde isi pot cultiva un talent. Rendez-vous, poate rezervati o masa in oras sau iesiti doar la o inghetata ca e mai ieftin, numai sa fiti cu fiinta iubita.

RAC
O sa va ocupati de niste acte de proprietate ca sa scapati de niste griji, de provizorat, sa puteti deveni proprietari sau chiriasi cu acte in regula. O chestiune care tine de scoala, de o restanta, de optiuni legate de un domeniu de studiu care va preocupa - pentru voi sau pentru copil.

LEU
Se poate sa va mutati in alt colectiv, alt departament sau sa vina alti membri aici unde sunteti voi si sa urmeze un proces de acomodare. Faceti o selectie a colaborarilor si pastrati una, maxim doua, ca sa va ramana timp si de familie.

Articol recomandat de sport.ro
Lovitură de teatru: Dan Șucu, contract pe 5 ani pentru Mircea Lucescu la Rapid: "Avem garanția că plecăm pe un drum bun"
Lovitură de teatru: Dan Șucu, contract pe 5 ani pentru Mircea Lucescu la Rapid: "Avem garanția că plecăm pe un drum bun"
Citește și...
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele

Daca, de exemplu, Capricornii vor avea de tras in prima parte a anului si trebuie sa se inarmeze cu rabdare, Pestii, vedetele lui 2010, vor avea putine momente in care trebuie sa aiba grija ce spun sau ce decizii iau.

Recomandări
Benjamin Netanyahu: Israelul nu va accepta un acord cu Hamas care cere încetarea războiului
Benjamin Netanyahu: Israelul nu va accepta un acord cu Hamas care cere încetarea războiului

Benjamin Netanyahu a transmis o declaraţie în care subliniază fără echivoc faptul că Israelul nu va accepta încetarea campaniei şi retragerea trupelor IDF din Fâşie, relatează Times of Israel.

Prefectul de Prahova anunţă că tasarea craterului de 2 m adâncime din Slănic Prahova prezintă urme de stabilizare
Prefectul de Prahova anunţă că tasarea craterului de 2 m adâncime din Slănic Prahova prezintă urme de stabilizare

Prefectul judeţului Prahova, Emil Drăgănescu, a anunţat că tasarea craterului de la Slănic prezintă urme de stabilizare.

Cancelarul austriac Karl Nehammer anunță teste ADN și controale stricte pentru a reduce afluxul de imigranți în țară
Cancelarul austriac Karl Nehammer anunță teste ADN și controale stricte pentru a reduce afluxul de imigranți în țară

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN în cazul rudelor persoanelor care beneficiază de statut de refugiat în Austria pentru a reduce afluxul de imigranţi în ţară, relatează duminică DPA.