Horoscopul zilei de 23 septembrie

Neti Sandu

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

BALANTA
Demaraj in forta, incepeti ceva nou, va luptati pentru obiectivele pe care vreti sa le atingeti si sa aveti de castigat, trebuie sa fiti perseverenti. Se contureaza o suma de bani, e chiar o perioada buna de adunat bani din toate sursele particulare, profitati.

SCORPION
Va puteti schimba stilul de viata, sa va oferiti si unele mici placeri. Ca sa nu va simtit vesnic obositi de atata munca trebuie sa alternati cu putina distractie. A sosit momentul sa exprimati un punct de vedere la slujba sau in relatia de cuplu, trebuie spus cu voce tare ce ganditi.

SAGETATOR
O sa aveti parte de o reusita, poate va luati ceva in casa, poate faceti rost de bani sa va platiti rata la banca ori vi se aproba o cerere de credit imobiliar. Poate ar trebui sa va duceti la un control medical, sa nu va treziti ca ati ajuns prea tarziu si ca vindecarea tine de o interventie mai dureroasa.

CAPRICORN
Aveti chef de studiu, de lucrat la diversele proiecte pentru scoala, cursuri de perfectionare, o sa puteti lua o diploma cu felicitari. Se reface grupul de prieteni cu care iesiti la un suc, la o cafea, la un meci, la o alergare in parc, o sa va simtiti foarte bine in compania lor.

Citește și
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

VARSATOR
Va intra bani, pot fi cei din salariu sau cei de pe urma activitatilor din particular, a colaborarilor, dar o sa cam ramaneti fara ei, aveti cheltuieli mari. De la banca o sa aflati daca vi s-a aprobat cererea pe care ati depus-o de luna trecuta, ca sa platiti mai putini bani.

PESTI
Negociere ca sa obtineti un post, o titulatura, sa primiti banii pe care considerati ca-i meritati, sa vi se faca si voua, in sfarsit, dreptate. O sa trebuiasca, probabil, sa scoateti o suma mare de bani din buzunar pentru ca par sa se fi adunat multe plati.

BERBEC
Ii puteti aborda pe sefi sa-i convingeti sa va lase sa lucrati dupa metodele voastre, sa fie cooperanti pentru ca va cam limiteaza libertatea de miscare. Bine ar fi sa cadeti la o intelegere cu partenerul de viata pentru ca azi fiecare vrea altceva.

TAUR
Se indulceste parca viata la job, apar noi provocari incitante si o sa va puteti dovedi maiestria ca sa va treaca si sefii pe lista de promovare. O problema legata de casnicie promite sa se rezolve, dar trebuie sa dati dovada de tact, altminteri se complica.

GEMENI
Se aduna bani si pe hartie si in cont, probabil vi se platesc niste bani din urma, datornicii se achita si ei de obligatiile fata de voi si o sa fiti pe plus. Poate va trebui sa aveti grija de cineva din familie care are o problema de sanatate, sa-l duceti pe om la doctor, sa-i platiti consultatia, tratamentul.

RAC
Va trebui sa luati niste decizii referitoare la banii de studiu, la investitiile care tin de locuinta sau terenuri si sa vedeti ce bani raman pentru activitati recreative. Va inscrieti poate la un club sportiv ori treceti in revista alte preocupari care v-ar destinde, sa vedeti ce vi se potriveste mai bine.

LEU
O sa aveti ocazia, cam pana pe 3 octombrie, sa faceti rost de bani pentru facturile curente, poate vi se da chiar un surplus salarial, o sa jonglati cu niste fonduri. Se poate sa optati in favoarea unei discipline cu grad sporit de dificultate pentru ca va simtiti in forma din punct de vedere intelectual.

FECIOARA
Umblati la cont sa cumparati, poate, ceva scump sau sa platiti o ditamai rata la banca, ceva inghite bani. Un eveniment in familie, va ocupati de pregatiri, de aprovizionare si de restul amanuntelor deloc putine.

Articol recomandat de sport.ro
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Citește și...
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele

Daca, de exemplu, Capricornii vor avea de tras in prima parte a anului si trebuie sa se inarmeze cu rabdare, Pestii, vedetele lui 2010, vor avea putine momente in care trebuie sa aiba grija ce spun sau ce decizii iau.

Recomandări
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România

Aeroportul Internaţional Dubai (DXB) a fost transformat într-un adevărat lac, marți, din cauza furtunii violente care a lovit orașul din Emiratele Arabe Unite.

România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”
România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”

Asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat american, James O'Brien, a declarat, marţi, că SUA lucrează cu România în ceea ce priveşte ameninţările venite în contextul războiului din Ucraina.  

Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau
Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau

Creşterea numărului incidentelor militare, atacuri cibernetice de sorginte rusă, posibilitatea infiltrării serviciilor secrete ruse în rândul refugiaţilor ucraineni, printre riscurile determinate de continuarea conflictului dintre Rusia şi Ucraina.