Horoscopul zilei de 23 martie

×
Codul embed a fost copiat

Vezi aici ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi!

BERBEC
O problema sentimentala se rezolva dupa ce stati de vorba, explicati ce s-a petrecut, la un moment dat de v-ati certat, v-ati suparat si va-mpacati

TAUR
E de pregatit o lucrare pe care trebuie s-o prezentati conducerii, si apoi e posibil s-o prezentati publicului larg - e un foarte bun moment de afirmare pentru voi.

GEMENI
O veste buna de la drum sau referitoare la o calatorie pe care urmeaza s-o faceti - poate fi in scop de afaceri sau ca sa stati o saptamana, macar, la odihna.

RAC
Sa nu uitati de sanatate de facut programare la medic sa faceti macar un control daca nu e ceva care sa va doara - o fi doar o vaga banuiala ca sint nereguli si trebuie sa le spulberati.

Citește și
Neti Sandu
Horoscopul zilei de 21 Martie
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

LEU
A venit scadenta si trebuie sa platiti o rata sau mai multe si veti fi obligati sa faceti rost de bani de undeva sa nu se adune si penalizarile.

FECIOARA
O sa tot faceti liste sa vedeti ce-aveti de cumparat, ce facturi aveti de achitat ca sa va fie clar daca va-mprumutati de bani sau v-ajung.

BALANTA
Apar unele modificari la serviciu si puteti contribui si voi cu ceva ca sa se simta si amprenta voastra - sa nu faceti numai lucruri impuse de altii.

(SCORPION)
Va ginditi de doua ori inainte de a da banii pe un abonament la o sala de sport - trebuie vazut daca dispuneti de acesti bani si daca o sa va tineti de cuvint sa va duceti.

SAGETATOR
Reuniune colegiala sau amicala - depinde acum cine si ce sarbatoreste, ca s-ar putea sa aveti mai multe motive sa stati impreuna la o masa festiva.

CAPRICORN
Banii intra si ies, o sa fie ceva mai greu sa ii tineti pe loc fara sa cheltuiti din ei - ca asta v-ati dori... dar deocamdata achitati datoriile obligatorii.

VARSATOR
O sa faceti toate demersurile necesare sa puteti primi un credit bancar fara de care nu va puteti gasi casa, ori un spatiu de inchiriat, sa nu dati faliment cu afacerea particulara.

PESTI
Initiative, demne de toata lauda, bine primite, asadar de cei care va platesc, o sa incercati poate, si ceva pe cont propriu - daca nu e prea riscant, c-aveti familie.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Horoscopul zilei de 22 martie 2009
Horoscopul zilei de 22 martie 2009

Cititi mai jos ce va rezerva astrele pentru ziua de 22 martie.

Horoscopul zilei de 21 Martie
Horoscopul zilei de 21 Martie

Vezi ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

Horoscopul zilei de 20 martie
Horoscopul zilei de 20 martie

Vezi aici ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.