Horoscopul zilei de 23 august

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

FECIOARA
Puteti recupera niste bani pe care nu i-ati putut scoate cu niciun chip din "ghearele" unor rau-platnici, dar acum e posibil sa-i primiti.Negociere, dupa care puteti semna un contract fie cu carte de munca, fie de colaborare, se poate semna si dupa 15 septembrie.

BALANTA
Va pot intra ceva bani in buzunar, poate ca nu atat de multi incat sa va platiti rata la banca, poate doar intretinerea, daca n-aveti restante.Revedere cu fiinta iubita, poate luati masa in oras sau pregatiti o cina mai speciala, acasa.

SCORPION
O sa vi se faca o oferta de lucru, poate chiar asta va doreati si in felul acesta veti reusi sa obtineti un surplus financiar pentru cheltuielile casei, ale familiei. Poate va faceti timp si de doctor, de mers la un control, sunt ceva semne de intrebare la sanatate.

SAGETATOR
Chiar daca seful sta cu ochii pe voi, nu inseamna ca e ceva rau, poate o fi chiar bine, o sa vada cat de priceputi sunteti si va avanseaza. E momentul sa va interesati de scoala, de examene pentru voi sau pentru copii, incepe cursa contracronometru.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

CAPRICORN
Se observa succes la tot ce tine de sfera birocratica si o sa obtineti actele necesare unei angajari sau inscrierii la scoala. Va pot intra bani si-o sa puteti face acele achizitii pe care pana acum nu vi le-ati permis si-o sa va destinda toata povestea asta.

VARSATOR
Puteti face progrese in sfera afacerilor, dar trebuie sa aduceti unele modificari la nivel de colectiv, colaboratori, sa eficientizati la maximum totul.Un cadou, o suma de bani, o iesire cu fiinta iubita la film, la o cafea, e ceva care o sa va creeze buna dispozitie.

PESTI
O instiintare ca vi s-a aprobat ceva sau poate fi un mesaj de dor de la cineva care tot spera sa va intalniti sau sa-i dati un raspuns de incurajare.O sa dispuneti de niste bani, dar poate nu-i veti cheltui imediat, asa cum ati planuit.

BERBEC
Va asezati la masa tratativelor ca sa semnati un contract de care pana acum nu erati convinsi ca e ceea ce va trebuie, dar acum v-ati decis. Pentru voi sau pentru copil e de mers la doctor, sa aflati care e cauza unor dureri si cum sa le combateti.

TAUR
O sa dispuneti de niste bani, dar poate vreti sa-i faceti o surpriza partenerului de viata sau copilului si atunci ii puneti la pastrare. Se pare ca aveti din ce in ce mai putin timp liber pentru miscare sau pentru un hobby, dar tot de voi depinde picul acela de relaxare.

GEMENI
Ar trebui sa apara si recompensele indelung asteptate la job sau in particular, acolo unde mai lucrati dupa program, asteptam sa apara ceva. Inca nu e foarte limpede relatia sentimentala, dar o sa va fie clar un lucru - vreti sa ramaneti impreuna.

RAC
Pare sa fie o zi buna de stat la discutii cu factorii de decizie, sa stiti daca puteti cumpara, vinde sau inchiria o locuinta ori sa va luati masina. Poate nu v-ati hotarat unde si cu cine sa plecati in weekend, dar daca dati niste telefoane formati imediat un grup.

LEU
Intalniri fie de afaceri, fie de dragoste, sunt lucruri pe care trebuia demult sa le fi lamurit, dar nici azi nu e tarziu. V-ati putea gasi ceva nou de lucru daca aveti curajul sa dati curs unor provocari, daca sunteti conservatori atunci nu.

Articol recomandat de sport.ro
Ireal! O bombă de 500 de kilograme, lângă un stadion din Bundesliga
Ireal! O bombă de 500 de kilograme, lângă un stadion din Bundesliga
Citește și...
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele

Daca, de exemplu, Capricornii vor avea de tras in prima parte a anului si trebuie sa se inarmeze cu rabdare, Pestii, vedetele lui 2010, vor avea putine momente in care trebuie sa aiba grija ce spun sau ce decizii iau.

Recomandări
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern

„(...) se impune identificarea fondurilor necesare pentru plata drepturilor salariale majorate”. Asta este una dintre concluziile unui mini-raport prezentat de șeful Finanțelor, Marcel Boloș, în ședința de Guvern de joi, 25 aprilie. 

Doi angajați ai unei bănci sunt cercetaţi după ce ar fi furat din contul unei persoane aproximativ 140.000 de euro
Doi angajați ai unei bănci sunt cercetaţi după ce ar fi furat din contul unei persoane aproximativ 140.000 de euro

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei persoane în vârstă de 64 de ani aproximativ 140.000 de euro, a informat, vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Eurostat: Prețurile plătite pentru energia electrică și gazele naturale de către români, printre cele mai mici din UE
Eurostat: Prețurile plătite pentru energia electrică și gazele naturale de către români, printre cele mai mici din UE

Eurostat a publicat statistica cu privire la prețurile plătite pentru energie electrică și gaze naturale de consumatorii casnici și non-casnici din cadrul Uniunii Europene (UE).