Horoscopul zilei de 18 mai!

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi!

TAUR
Vi se deschid noi oportunitati de afaceri, o sa fiti curtati de diversi parteneri care vin cu un proiect bine pus la punct.

GEMENI
S-ar putea sa se deruleze mai lent niste demersuri birocratice, dar trebuie sa aveti rabdare ca sa adunati toate semnaturile, menajati-va sistemul nervos.

RAC
Va dati tot interesul sa va achitati de responsabilitatile cu care va incarca sefii pentru ca aveti asa un feeling ca urmeaza o promovare.

LEU
O reusita, primiti aprobari de incasat bani, luati salariul sau alte sporuri, beneficii, o prima, vor fi atinse niste obiective pe care vi le-ati propus anul trecut.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

FECIOARA
Faceti niste demersuri de plecat pe undeva, fie ca sa rezolvati probleme de serviciu, fie ca sa respirati aer curat, sa va odihniti, va luati cateva zile de concediu.

BALANTA
Va sar in ajutor niste prieteni si o sa ajungeti fata-n fata cu niste viitori sponsori, parteneri de afaceri, sa negociati un contract, sa obtineti finantare, sa va asigurati castigurile.

SCORPION
Aveti o serie de lucruri de rezolvat impreuna cu partenerul de cuplu, veti avea drumuri de facut si de stat pe la cozi, la ghisee sa luati semnaturi pentru diverse.

SAGETATOR
O sa mai investiti niste bani in casa, poate faceti un imprumut la banca, oricum trebuie facuta o prospectie de piata ca sa gasiti ceva frumos.

CAPRICORN
Intrevedere cu cineva de la care asteptati un ok de lucru sau sa va faca rost de ceva. Pare sa fie o colaborare, un interes reciproc.

VARSATOR
Bunastarea familiei e pe primul plan, o sa va ingrijiti de aprovizionare, de sanatatea celor din casa si de a voastra bineinteles - mergeti la un control medical.

PESTI
Chestiunile de tip birocratic se pot rezolva cu insistente, cu venit de mai multe ori pana sa va luati semnaturile, actele si o sa iesiti invingatori din aceasta cursa.

BERBEC
Sunteti pe punctul de a semna un contract, va mai consultati cu niste experti inainte de a va pune semnatura pe un act care va tine legati doi ani de zile.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele

Daca, de exemplu, Capricornii vor avea de tras in prima parte a anului si trebuie sa se inarmeze cu rabdare, Pestii, vedetele lui 2010, vor avea putine momente in care trebuie sa aiba grija ce spun sau ce decizii iau.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.