Horoscopul zilei de 18 iunie

×
Codul embed a fost copiat

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua aceasta.

GEMENI

Se poate sa mai intampinati unele dificultati pana sa va reuseasca tot ce aveti pe ordinea de zi. Asta pentru ca mai dati de niste oameni neseriosi. Pe de alta parte, va trebui sa scoateti niste bani din buzunar pentru cheltuielile casei.

RAC

O sa descoperiti cateva surse de bani: sa lucrati ceva in particular sau sa vindeti ceva si sa luati bani pe acel obiect, sa va orientati la fata locului. Poate vi se cer mai multi bani decat v-ati fi asteptat pe reparatia masinii sau a locuintei. Un lucru e cert: e ceva care inghite bani.

Citește și
Neti si Elena
Afla de la Neti Sandu cum ne influenteaza culorile viata
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

LEU

Sa fiti mai atenti decat de obicei pe ce dati banii, pentru ca va vor zbura banii din buzunar pe te miri ce si-o sa plangeti dupa ei. Deci, risc de cheltuiala in exces. Totodata, ati putea face echipa cu niste oameni tineri si sa va reuseasca toate demersurile, sa va atingeti acel tel comun.

FECIOARA

O serie de lucruri marunte pe care trebuia sa le faceti acum o saptamana au devenit presante. Asigurati-va ca va achitati de ele. O sa luati, poate, doar o parte din banii care vi se cuvin, dar o sa-i primiti saptamana viitoare si pe ceilalti.

BALANTA

Pot aparea niste elemente-surpriza si sa plecati mai devreme sau mai tarziu intr-o deplasare si sa iasa bine in ambele situatii, cu toata modificarea. Sanatatea inregistreaza niste minusuri si nu puteti sa lasati asa. Cel mai bine e sa va faceti analize, sa va duceti la un consult.

SCORPION

O problema scriptica de solutionat! Va prezentati la notar, la avocat, la vreun expert financiar, ca sa va intocmeasca niste acte, sa legalizati o situatie. E rost de plecare la mare sau la munte si trebuie vorbit cu grupul ca, pare-se, nu mai pot veni toti cei care au promis.

SAGETATOR

Oferte de a da o fuga pe ici, pe colo, prin imprejurimi! Ramane de vazut care va convine cel mai mult, ca trebuie sa nimeriti si statiunea si prietenii potriviti. Ati putea face cunostinta cu viitorul partener de suflet, daca n-aveti niciunul, cu prilejul unei iesiri in lume, chiar e posibil.

CAPRICORN

Poate ca n-ar trebui sa va bazati prea tare pe o persoana tanara. Trebuie sa rezolvati singuri o problema si sa aveti grija sa nu va lipseasca niciun act. Un succes in plan profesional, vi se acorda ceva, o recompensa pentru calitatea muncii, pot fi bani sau o vacanta!

VARSATOR

E de facut un drum la banca, sa lamuriti o chestiune legata de bani, sa cereti un imprumut sau o amanare, ca sa stiti pe ce abani contati. Pe de alta parte, ati tot amanat mersul la doctor, dar trebuie ajuns si pe-acolo sa aflati cauza unei dereglari.

PESTI

Puteti prelungi un contract de munca! Va tenteaza poate si o colaborare - sunt sanse sa luati mai multi bani in perioada asta - timp de vreo trei luni. Faceti un efort sa reglati comunicarea cu partenerul de viata care s-ar putea sa nu fie pe receptie din cauza oboselii, a problemelor de serviciu.

BERBEC

O sa cheltuiti ceva mai multi bani pe aprovizionare, poate pentru ca aveti sambata un brunch. Vin prieteni, rude la un gratar si poate le organizati la iarba verde, undeva. Atmosfera grupului cu care ati planuit sa o luati din loc e cam incordata si poate ii atentionati pe cei mai agitati ca plecati la distractie, totusi.

TAUR

Ati putea amana pe luni semnarea unui contract, ca se poate sa va mai vina vreo idee, intre timp, si cine stie daca mai vreti sa-l semnati sau nu. Faceti un efort sa-i duceti pe copii, pe nepoti la aer curat si va interesati unde ar fi mai ieftin - buget de criza!

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Anul divorturilor sau anul casatoriilor? Afla de la Neti!
Anul divorturilor sau anul casatoriilor? Afla de la Neti!

Timp de doi ani, Saturn traverseaza Zodia Balantei. Adica exact casa casatoriilor si a contractelor parteneriale. Asta inseamna ca se pot consolida legaturi de lunga durata prin casatorie, dar se si pot rupe relatii tensionate.

Afla de la Neti Sandu cum ne influenteaza culorile viata
Afla de la Neti Sandu cum ne influenteaza culorile viata

Neti Sandu si Elena Lasconi va dezvaluie care sunt influentele culorilor asupra diferitelor stari emotionale in conformitate cu zodia fiecaruia.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.