Horoscopul zilei de 18 august

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

LEU

O sa treceti printr-o proba de foc! Poate fi pentru angajare sau va inscrieti la o scoala, la un examen. Emotiile vor fi mari, dar veti avea si succes! Tot miercuri, va recuperati o parte din bani si o sa puteti plati o datorie. O sa va raaina si de cheltuiala.

FECIOARA

Apar niste obligatii de familie de care va achitati onorabil si puneti la cale niste strategii care sa rezolve problemele ce tin de copii, cum ar fi sa va luati o bona, de pilda. Totodata, ati putea prelungi un contract, ca sa stie si angajatorul ca nu v-ati gasit alt aranjament si o sa aveti continuitate la bani.

Citește și
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

BALANTA

O achizitie pe bani multi, poate in rate, voi alegeti forma de plata, in asa fel incat sa nu ramaneti fara un ban in buzunar. E posibil sa incepeti un proiect de renovare a locuintei sau acum puneti piatra de temelie pentru noua casa.

SCORPION

Ati avea de unde sa incasati niste bani si sa fiti ceva mai relaxati din punctul asta de vedere. In rest, ar fi si niste probleme de sanatate pe care n-ar trebui sa le treceti cu vederea. Tot astazi, se va gasi ceva nou de lucru pentru voi. Poate va faceti timp pentru o colaborare, un extrajob.

SAGETATOR

O stare de bine! Poate primiti niste bani sau un cadou, va intalniti cu cineva care vine cu vesti bune, ceva bun trebuie sa se-ntample. Se clatina intr-o oarecare masura increderea in partenerul de viata, dar nu va grabiti sa-l judecati gresit ca o sa aflati ce i se intampla.

CAPRICORN

V-ati putea interesa de un post de conducere pe care l-ati putea ocupa sau de o scoala la care v-ati putea inscrie ori va trebui intai sa dati examen. Ati putea rezolva o problema care tine de masina sau de aparatura tehnica pe care vreti sa le reparati sau sa le aduceti unele imbunatatiri.

VARSATOR

Ati putea regla situatia contractuala cu angajatorii, cu partenerii de afaceri sa simplificati niste proceduri si sa va luati mai repede banii. O sa luati legatura cu niste oameni cu care aveti ceva de impartit: o fi o proprietate, poate niste bani sau un proiect.

PESTI

O reusita in planul comunicarii! Poate nu mai ajungeti la divort, la demisie - depinde unde ar fi putut avea loc ruptura. Ajungeti la impacare. Puteti avansa o cerere sa va luati banii, sa puteti pleca linistiti in concediu, sa va platiti ratele.

BERBEC

Va puteti gasi de lucru, fie si pentru cateva luni. O sa aveti bani de buzunar, sa va miscati incoace si-ncolo, o sa aveti si pentru lucruri neprevazute. O sa duceti munca de lamurire cu fiinta iubita sa fie si ea de acord cu deciziile pe care vreti voi sa le luati.

TAUR

S-ar putea sa fie mai mult de lucru la serviciu, nu neaparat pe bani mai multi. Poate va depinde si de felul in care puneti problema. Poate va incumetati sa cereti un imprumut, ca sa va luati tot ce trebuie pentru casa ori niste medicamente.

GEMENI

Va faceti timp pentru miscare, sa iesiti cu familia, cu copiii, sa profitati de timpul liber comun, fie ca sunteti in vacanta, fie ca sunteti la serviciu. Intalnire cu o persoana care are lucruri importante sa va comunice! Totul e sa va faceti timp, sa beti un suc impreuna.

RAC

Ati putea face rost de niste bani de la serviciu si sa dati o raita pe la cumparaturi, sa luati tot ce aveati nevoie si nu puteati din lipsa de bani. V-ati putea duce cu mapa la semnat, ca aveti sanse sa obtineti aprobari, semnaturi si sa faceti progrese in sfera legalizari.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
Afla cu cine esti compatibil de la Neti si Elena!
Afla cu cine esti compatibil de la Neti si Elena!

Neti Sandu si Elena Lasconi au raspuns intrebarilor legate de compatibilitatea in cuplu.

Recomandări
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite

Preşedintele francez Emmanuel Macron a pledat joi pentru o apărare europeană mai puternică şi mai integrată.

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1
Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1

Potrivit News.ro, procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care este acuzată de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Ce ar fi provocat gaura misterioasă care a apărut în oraşul prahovean Slănic. „Nimeni nu știe ce e dedesubt”
Ce ar fi provocat gaura misterioasă care a apărut în oraşul prahovean Slănic. „Nimeni nu știe ce e dedesubt”

Este alertă la Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.