Horoscopul zilei de 15 octombrie

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

BALANTA

Va puteti interesa de soarta banilor care trebuie sa va intre in cont, sa vedeti cam pe unde se afla, cum puteti sa-i obtineti mai repede, sa va achitati ratele. Se rezolva o problema la sanatate, va parvine un rezultat de la analize si aflati care este remediul salvator.

SCORPION

Pareti mai degajati. Nu mai dati vina pe unii oameni pentru un insucces de grup, la scoala sau la job, ca ati descoperit ce n-a mers si cum trebuie procedat in continuare. Un proiect care se va bucura de succes! La asta lucrati cu ravna. Deocamdata nu se intrevad ajutoare, dar in viitor apar sustinatorii, unul cate unul.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

SAGETATOR

Vin bani! Poate aveti de luat din particular niste ramasite, iar pentru restul banilor pe care trebuie sa-i primiti sunati, scrieti o cerere. O sa va simtiti mai bine cu sanatatea, dar pentru ca n-o sa mai ignorati acest aspect, ci o sa cautati solutii de vindecare.

CAPRICORN

O veste buna! Va intalniti cu cineva, stati la o discutie, va consultati in privinta deciziilor pe care vreti sa le luati ca parca aveti niste dubii. Un soi de recompensa pentru niste eforturi depuse candva tot o sa primiti si va functiona ca un stimulent de mare eficienta.

VARSATOR

Sunteti in negocieri cu vreo agentie, ca sa luati bilete, ca poate plecati cu colegii la vreo conferinta, summit in strainatate, in tara, cat mai departe si vreti sa vi se faca un discount. Reusiti in plan intelectual, luati calificative de top la examene, la lucrari. Capacitatea de asimilare a cunostintelor e mare, totul merge struna.

PESTI

Merita sa bateti drumul pana la banca. Veti afla lucruri pe care nici nu gandeati sa le obtineti prin telefon. Vor fi variante pe care nu le-ati fi banuit oricat v-ati fi batut capul. Rasfoiti oferta turistica si alegeti un traseu scurt, dar care sa va prinda bine voua, copiilor, ca veti respira aer curat.

BERBEC

La masa negocierilor se pot regla toate chestiunile care tin de afaceri. Mai lasati de la voi, mai fac si partenerii de afaceri unele concesii, va veti intelege. O sa scoateti niste bani din banca, sa cumparati ceva care inseamna mult pentru voi si care poate are legatura cu familia, cu partenerul de viata.

TAUR

Va asociati cu niste oameni in vederea unei colaborari care o sa va aduca, pe langa prestigiu, si bani in perioada urmatoare, adica dupa 18 noiembrie. Sprijinul pe care vi l-a acordat o cunostinta va inceta timp de vreo trei saptamani, o luna, dupa care o sa puteti conta pe suportul acelei persoane.

GEMENI

Pentru un mai bun randament la slujba, la scoala, o sa vreti sa faceti si nitica miscare, sa alergati la sala, afara, sa va lucrati un pic corpul, sa tonifiati muschii. Poate apelati la banii din cont ca sa achitati o rata, o taxa, daca banii care trebuia sa intre azi nu vor intra.

RAC

Intalnire cu niste oameni care or sa lucreze acasa ori in alta parte dar numai pentru voi, si trebuie sa stabiliti in amanunt ce au de facut si sa le dati si un avans. Rendez-vous cu explicatii, juraminte! Se-ntampla niste lucruri care vor da un alt curs relatiei voastre sentimentale.

LEU

Poate ati uitat sa platiti o taxa, o factura si trebuie sa dati fuga sa nu ajungeti pe lista restantierilor sa afle toata lumea. E de evitat acest lucru. Poate va trece un prieten pe la voi deseara si o sa va invete cum sa procedati intr-o anume situatie care tine de bani, afaceri.

FECIOARA

Rescrieti un contract, sa fie si in avantajul vostru, nu numai al celor pentru care munciti si o sa aveti alta tragere de inima, alt respect de sine. Atmosfera din cadrul grupului de colegi e mai putin armonioasa, fiindca o fi plecat cineva sau, dimpotriva, a venit o persoana fara sare si piper.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Care e perioada propice sa-ti gasesti job? Afla de la Neti si Elena
Care e perioada propice sa-ti gasesti job? Afla de la Neti si Elena

La videochat pe www.stirileprotv.ro, Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit care e cea mai buna perioada, pana la sfarsitul lui 2010, pentru schimbari in cariera sau gasirea unui loc de munca.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.