Horoscopul zilei de 15 noiembrie 2010

×
Codul embed a fost copiat

Astazi e o zi plina de bucurii. Afla ce-ti rezerva astrele.

SCORPION - O sa rezolvati o problema financiara si o sa va puteti vedea de alte treburi presante, pe care nu le puteati duce la bun sfirsit din lipsa de bani.

SAGETATOR - Se pare ca ati depasit - cu bine - un moment dificil, legat fie de sanatate trupeasca, fie de cea sufleteasca si o sa fie un crescendo pozitiv, pe toate planurile acum.

CAPRICORN - O s-aveti parte de sprijin, din surse extraprofesionale, o sa faceti rost de bani sa finantati un proiect sau sa plecati in excursie, in vacanta.

VARSATOR - Se poate sa incasati niste bani si sa contribuiti si voi cu ce credeti de cuviinta la o stringere de fonduri sau la o tratatie pentru niste sarbatoriti.

Citește și
„Înseamnă un Al Treilea Război Mondial”. Reacția Ungariei, după ce Macron a reluat ideea trimiterii de trupe în Ucraina

PESTI - O revenire, o sa vedeti la vremuri mai bune, o sa fie armonie in viata de cuplu si or sa ajute si niste oameni, cu cite ceva - fiecare cu ce se poate.

BERBEC - Un castig in plan profesional, poate vi se acorda o gradatie, vi se recunoaste o diploma , un masterat si o sa luati - poate - mai multi bani de acum incolo. poate!

TAUR - Incep sa se lumineze mai multe aspecte ale vietii personale, sa apara unele satisfactii profesionale si sa va asigurati un venit constant.

GEMENI - Puteti bate palma pentru o colaborare, un gen de activitate care sa va puna in valoare calitatile si, de pe urma carora, sa primiti atit bani cit si aprecieri.

RAC - Noi oportunitati de a va face remarcati la slujba , poate sunt cateva proiecte noi, pe care sa luati si bani, cat de curand, luna viitoare, probabil.

LEU - O sa faceti niste drumuri pina sa perfectati niste acte la notariat sau la judecatorie, o fi un proces pe rol, oricum se vor rezolva toate aceste probleme.

FECIOARA - Va refaceti cu banii, puteti prelungi si un contract de munca, fie el si de colaborare, sa nu mai aveti grija zilei de miine, va asigurati un venit constant.

BALANTA - O sa perfectati o situatie, care tine de sfera profesionala, de scoala, poate aveti si de dat si de primit bani - totul e sa nu depasiti niste termene - sa nu luati amenzi - sa fiti atenti.

Articol recomandat de sport.ro
Scandal în Ungaria, după ce România i-a învins pe maghiari la Mondialul de hochei pe gheață: "E un clovn" | VIDEO
Scandal în Ungaria, după ce România i-a învins pe maghiari la Mondialul de hochei pe gheață: "E un clovn" | VIDEO
Citește și...
Afla de la Neti care e corespondentul numerologic al numelui tau!
Afla de la Neti care e corespondentul numerologic al numelui tau!

Neti Sandu si Elena Lasconi va asteapta la videochat pe www.stirileprotv.ro cu o tema extrem de interesanta: corespondentul in cifre al numelui fiecaruia.

Recomandări
Kremlinul califică drept
Kremlinul califică drept "foarte periculoase" declaraţiile lui Macron despre posibila trimitere de trupe în Ucraina

Dmitri Peskov a descris vineri comentariile recente ale preşedintelui francez Emmanuel Macron despre o posibilă intervenţie a Franţei în Ucraina ca făcând parte dintr-o "tendinţă foarte periculoasă", relatează Reuters.  

Încă 16 oameni au fost evacuați la Slănic Prahova, după ce craterul a crescut din nou. Anunțul autorităților
Încă 16 oameni au fost evacuați la Slănic Prahova, după ce craterul a crescut din nou. Anunțul autorităților

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Prahova a aprobat, vineri, realizarea unei intervenţii de urgenţă pentru stabilizarea provizorie a străzii 23 August din Slănic, surpată în urmă cu o săptămână.

Cea mai mare rețea de fraudă prin telefon din Europa a fost destructurată de Europol. Polițiștii au găsit 1 mil. € cash
Cea mai mare rețea de fraudă prin telefon din Europa a fost destructurată de Europol. Polițiștii au găsit 1 mil. € cash

Cea mai mare rețea de fraudă prin telefon din Europa a fost destructurată, anunță Europol și poliția germană. Au fost identificate 12 “call-centere” de unde europenii erau sunați și păcăliți sau amenințați să plătească sume de bani.