Horoscopul zilei de 14 octombrie

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

BALANTA

In sfarsit viata capata sens! Totul vi se pare posibil de realizat, primiti ajutor din partea unor oameni care nu vor ezita sa va sustina din toate punctele de vedere. O sa treaca o cunostinta pe la voi deseara si o sa va faceti program comun pentru weekend. Poate plecati intr-o mini vacanta.

SCORPION

Incep sa se contureze niste castiguri: vin bani, aprobari, o sa va puteti extinde afacerile sau sa va apucati de ceva nou nout care sa dureze cel putin doi ani. S-ar putea rezolva o problema de sanatate, fara vreo interventie dureroasa. Doar cu niste tablete scapati de dureri.

Citește și
Neti si Elena
Ce-ti aduce noroc? Afla de la Neti si Elena
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

SAGETATOR

Va pot intra ceva bani si sa dati fuga sa achitati o rata, o factura, sa nu va mai stresati din cauza datoriilor care bat la usa. Foarte posibila intalnire de afaceri si sa stabiliti cu coechipierii ce are de facut fiecare pentru bunul mers al afacerii.

CAPRICORN

O sa atrageti atentia unui public larg prin niste calitati pe care le veti etala, vrand, nevrand, adica va fi un concurs de imprejurari care va va aduce in situatia asta. Se poate sa incasati bani sau sa vi se inmaneze un premiu, ca nu pot fi ignorate eforturile depuse in ultima vreme.

VARSATOR

Veti reusi sa legalizati o situatie, sa va vedeti mai departe de proiectele pe care vreti sa le duceti la bun sfarsit, sa faceti progrese in cariera. Intalnire cu colegii de breasla, sa bifati niste obiective, sa va asumati niste responsabilitati - pe alese!

PESTI

E de mers la banca, sa achitati o rata, sa mai cereti o amanare sau o reesalonare, sa reglati situatia unui credit sa nu apara cine stie ce repercusiuni in timp. O sa aveti de lucru pentru scoala, voi sau copiii, si trebuie sa accelerati ritmul sa va incadrati in limitele impuse.

BERBEC

Va reusesc demersurile care tin de afaceri, de reluarea unor activitati care va asigura un venit constant. Poate vindeti, cumparati sau inchiriati o locuinta. Cu partenerul de viata o sa cadeti la o invioala in privinta unor obligatii de care ati vrea, poate, sa va degrevati.

TAUR

Poate va trebui sa schimbati tactica in cadrul colectivului de la job, sa va asociati doar cu acei colegi care sunt constiinciosi, harnici si nu trebuie sa va rugati de ei ca sa munceasca. O sa-i simtiti lipsa unei persoane alaturi de care ati petrecut ani frumosi din viata, dar lipseste de ceva timp si golul sufletesc nu se umple.

GEMENI

Se contureaza niste bani si o sa aveti de ales intre a face piata si a merge la shopping ca sa va refaceti moralul, sa va luati si voua ce va place. Va curteaza, poate, mai multe persoane, de unde pana acum nu va baga nimeni in seama, pareati invizibili. E ceva nou.

RAC

Intalnire cu totul neasteptata! Poate de aici vine norocul vostru sa va gasiti de lucru sau cumparator pentru casa, masina voastra, depinde ce vreti sa vindeti. Poate va faceti program comun cu cei mici si va duceti la o sala de sport sa faceti miscare, ca singuri n-aveti chef, spor.

LEU

O sa aveti de achitat niste facturi si noroc ca se contureaza ceva banuti cat sa va puteti misca, sa platiti macar o parte dintre datorii. E posibil sa treaca, deseara, cineva pe la voi pe acasa si sa va ajute discutia cu persoana respectiva sa scapati de niste framantari.

FECIOARA

Ati putea definitiva un contract, sa luati si niste bani, sa rezolvati probleme legate de serviciu, de scoala, de afacerile particulare, de tot ce tine de munca. Se poate sa gasiti niste bilete de vacanta la un pret acceptabil si sa le luati, ca sigur, scutiti niste bani.

Articol recomandat de sport.ro
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Citește și...
Afla totul despre compatibilitatile in numerologie de la Neti si Elena
Afla totul despre compatibilitatile in numerologie de la Neti si Elena

La videochat www.stirileprotv.ro, Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit care sunt compatibilitatile in functie de cifra de vibratie a zilei de nastere.

Ce-ti aduce noroc? Afla de la Neti si Elena
Ce-ti aduce noroc? Afla de la Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit care sunt elementele norocoase pentru fiecare zodie in parte, de la culoare, la zi si piatra pretioasa.

Recomandări
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că armata ucraineană a reuşit să ţină piept ofensivei ruse din lunile de iarnă, dar avertizează că fără un ajutor urgent în armament din partea Statelor Unite, Ucraina riscă să nu mai poate face faţă.

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu: ”Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Să fie foarte clar”
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu: ”Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Să fie foarte clar”

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu afimă că nu crede că „fermierii români vopsesc puii”.

Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”
Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”

Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, despre problema concediilor medicale, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale.