Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2010


Ultimul update: Sambata 06 Octombrie 2012 17:29
Data publicarii: Joi 14 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Horoscop
Neti Sandu

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi!

CAPRICORN

O sansa de bani, de a obtine o aprobare sau o informatie extrem de utila, un noroc, sa-i zicem, care sa va scoata dintr-o incurcatura.

VARSATOR

Va puteti interesa de acei bani pe care urmeaza sa-i primiti dar care nu vor veni de la sine daca nu fortati un pic nota - luati atitudine.

PESTI

Poate reusiti sa va cereti drepturile sefului, sa nu cedati la nesfarsit, sa profite ceilalti colegi - e anul vostru, profitati de orice avantaj

BERBEC

Invitatie de protocol dupa orele de program va duceti la un eveniment. O fi vreo strangere de fonduri de care va puteti ocupa chiar voi.

TAUR

Va pregatiti de calatorie - poate va trimite seful in delegatie si n-o sa va deranjeze toata povestea asta, dimpotriva, vi se face o favoare.

GEMENI

O sa faceti rost de bani de undeva si o sa cumparati ce v-ati propus pentru voi, ai vostri. Par sa fie niste cheltuieli pe care le-ati tot amanat.

RAC

Intalnire cu niste factori de decizie care va pot semna un contract de angajare sau un act de vanzare-cumparare oricum, pare sa fie o afacere.

LEU

Foarte posibili bani de la serviciu sau si-aduce aminte cineva ca are sa va dea inapoi o datorie si o sa faceti rost, in felul asta, de bani de buzunar.

FECIOARA

Va consultati si cu perechea conjugala sa vedeti daca e de acord sa va luati abonament la sala ori la niste cursuri speciale. Vedeti cum stati cu banii.

BALANTA

Desi aveti tot ce va trebuie in casa e posibil sa vedeti prin magazine cite ceva care sa va placa atit de mult incit sa cumparati acele obiecte.

SCORPION

E de rezolvat o problema care tine de registrul invatamant, poate mai aveti de achitat o suma de bani, rata pe anul acesta sau aveti vreun examen.

SAGETATOR

O rascolire de fonduri: intra si ies bani, e bine ca n-ati ajuns la fundul sacului, va descurcati, exista un echilibru deocamdata.

Sursa: Pro TV

Tags: horoscop,

Horoscopul zilei de 13 ianuarie 2010
Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2010
Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2010
Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2010
Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2010
VIDEO PROTVPLUS.RO