Horoscopul zilei de 13 aprilie

13-04-2010 00:00


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

BERBEC
Va reusesc o serie de initiative, dar la unele veti intimpina rezistenta din partea unor sefi, a unor persoane aflate in functie inalta.

TAUR
Ati putea accepta un post nou, o functie, niste responsabilitati care vi se potrivesc si n-ati avea de ce sa le pasati altcuiva.

GEMENI
Va asociati cu niste prieteni sa dati drumul unei afaceri, s-o extindeti poate pe cea pe care o aveti, ca sa va asigurati succesul in viitorul apropiat.

RAC
Or sa va solicite niste cunostinte, sa lucrati impreuna la un proiect - in paralel cu serviciul - macar de proba si daca iese bine sa-l permanentizati

LEU
V-au ramas o groaza de treburi de facut, de semnat acte ca sa luati bani - conform unei licente sau altui gen de diploma care pretinde o anume salarizare.

FECIOARA
O verificare a contului n-ar strica sa vedeti citi bani va permiteti sa cheltuiti pe lucruri care v-ar placea, in afara celor care, ca de obicei, trebuie!

BALANTA
O sa angajati niste oameni sa va lucreze acasa, sint niste lucruri de reparat - poate zugraviti, amenajati terasa, plantati flori, gazon in gradina.

SCORPION
Puteti face afaceri impreuna cu niste prieteni, nu par sa existe riscuri, dar analizati totusi situatia, sa stiti pe ce puteti conta. Sau pe cine?

SAGETATOR
O cheltuiala la care nu v-oti fi asteptat din cauza unei facturi de care uitaserati - oti fi avut multe pe cap in ultimul timp si de aceea ati uitat-o.

CAPRICORN
Va deranjeaza absenta, tacerea cuiva - si n-o sa lasati ca relatia sa se destrame de tot, ci o sa discutati cu cartile pe masa despre iubirea voastra.

VARSATOR
Ati putea aprofunda niste studii, sa redactati o lucrare, sa va-nscrieti la un examen, sa definitivati, in cele din urma, un statut.

PESTI
Inca va mai ganditi, va mai consultati cu perechea conjugala sa stiti daca se voteaza in unanimitate sa mai lucrati undeva, in particular.

VIDEO PROTVPLUS.RO